Site icon NewsIT

Euro 2024: Σκωτσέζος σήκωσε το κιλτ συμπατριώτη του σε ζωντανή μετάδοση

14.06.2024 | 18:16
Euro 2024: Σκωτσέζος σήκωσε το κιλτ συμπατριώτη του σε ζωντανή μετάδοση

Soccer Football - Euro 2024 - Group A - Germany v Scotland - Munich, Germany - June 14, 2024 A Scotland fan is seen before the match REUTERS/Leonhard Simon

Οι Σκωτσέζοι έχουν δώσει το δικό «χρώμα» στο Μόναχο, ενόψει του αποψινού (14.06.2024, 22:00) αγώνα με τη Γερμανία για την πρεμιέρα του Euro 2024. Το κιλτ σηκώθηκε σε ζωντανή μετάδοση!

Ρεπόρτερ της Die Welt πήγε στο σημείο όπου οι οπαδοί της Σκωτίας έχουν συγκεντρωθεί στο Μόναχο και θέλησε να πλησιάσει κάποιους από αυτού, για να πάρει… κλίμα, λίγες ώρες πριν τον αγώνα της χώρας τους με την Γερμανία, για την πρεμιέρα του Euro 2024.

Τη στιγμή -λοιπόν- των ερωτήσεων, ένα Σκωτσέζος σήκωσε το κιλτ του φίλου του και όπως… προβλέπεται από μέσα δεν φορούσε εσώρουχο.

Ο Γερμανός δημοσιογράφος, αφού αναφώνησε «Ω Θεέ μου», συνέχισε το ρεπορτάζ, ενώ δέχθηκε και ένα αυτοκόλλητο της Σκωτίας, από φίλο της ομάδας.

«Πραγματικά, ήταν παραδοσιακό, θα έλεγα. Δεν μιλώ μόνο για τις ποδοσφαιρικές φανέλες τους, αλλά φυσικά και για τις σκωτσέζικες φούστες, τα κιλτ, που φοριούνται εδώ από οπαδούς. Αυτό που επίσης βλέπω και νομίζω ότι είναι αρκετά ωραίο είναι ένας οπαδός που φοράει φανέλα της Γερμανίας και σκωτσέζικο κιλτ», ανέφερε ο δημοσιογράφος της «Die Welt».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version