Site icon NewsIT

Euro 2024: Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας (24/6) και τα σενάρια πρόκρισης στον δεύτερο όμιλο

24.06.2024 | 07:02
Euro 2024: Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας (24/6) και τα σενάρια πρόκρισης στον δεύτερο όμιλο

Soccer Football - Euro 2024 - Group B - Spain v Italy - Arena AufSchalke, Gelsenkirchen, Germany - June 20, 2024 Spain's Lamine Yamal in action REUTERS/Piroschka Van De Wouw

Το Euro 2024 συνεχίζεται με τη διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου, όπου βρίσκονται οι Ισπανία, Ιταλία, Κροατία και Αλβανία.

Η Ισπανία, η οποία έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση στο γκρουπ, θα αντιμετωπίσει την Αλβανία, η οποία ψάχνει ένα θαύμα για να προκριθεί στους “16” του Euro 2024.

Η μεγάλη μάχη για την πρόκριση στη νοκ άουτ φάση θα γίνει μεταξύ της Ιταλίας και της Κροατίας, με τους Ιταλούς να παίζουν για δύο αποτελέσματα.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας:

22:00 Κροατία – Ιταλία  ΕΡΤ1
22:00 Αλβανία – Ισπανία ΕΡΤ3

Όλα τα σενάρια στον δεύτερο όμιλο:

Η Ισπανία έφτασε στους «16» και θα τερματίσει ως νικήτρια του ομίλου χάρη στη νίκη της επί της δεύτερης Ιταλίας.
– Η Ιταλία πρέπει να αποφύγει την ήττα από την Κροατία για να τερματίσει δεύτερη στον όμιλο. Θα μείνει εκτός αν χάσει και η Αλβανία νικήσει την Ισπανία.
– Η Αλβανία μπορεί να τερματίσει δεύτερη αν κερδίσει την Ισπανία και η Κροατία την Ιταλία. Θα μείνει εκτός εάν χάσει και η Κροατία κερδίσει.
– Η Κροατία μπορεί επίσης να τερματίσει στη δεύτερη θέση του ομίλου εάν νικήσει την Ιταλία και η Αλβανία δεν κερδίσει την Ισπανία. Η Κροατία θα μείνει εκτός αν φέρει ισοπαλία και η Αλβανία δεν χάσει.

Tags:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version