Κυριακή, 7 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Euro 2024: Τούρκοι οπαδοί επιτέθηκαν σε Ολλανδούς μετά τον αποκλεισμό τους από την διοργάνωση

Euro 2024: Τούρκοι οπαδοί επιτέθηκαν σε Ολλανδούς μετά τον αποκλεισμό τους από την διοργάνωση
ΦΩΤΟ Reuters

Οι Tούρκοι οπαδοί επιτέθηκαν σε Ολλανδούς, μετά τον αποκλεισμό της χώρας τους από τους «οράνιε» για τα προημιτελικά του Euro 2024.

Μετά την ήττα της Τουρκίας από την Ολλανδία με σκορ 2-1 στο πλαίσιο των προημιτελικών για το Εuro 2024, υπήρξαν επιθέσεις από την πλευρά των Τούρκων τόσο έξω από το γήπεδο του αγώνα στο Βερολίνο, όσο και στο Αϊντχόφεν, όπου ζουν πολλοί Τούρκοι.

Συγκεκριμένα οι οπαδοί της Τουρκίας δεν πήραν με ψύχραιμο τρόπο τον αποκλεισμό τους από την Ολλανδία, με αποτέλεσμα να αντιδράσουν με άσχημο τρόπο.

Ωστόσο στην Γερμανία εκεί που πραγματοποιούνται τα παιχνίδια για το Euro, οι αστυνομικές δυνάμεις απέτρεψαν τα χειρότερα, ενώ στην Ολλανδία τα επεισόδια δεν πήραν μεγάλη έκταση.

Ωστόσο οι συγκεκριμένες άσχημες εικόνες δεν γινόταν να μην κάνουν τον γύρω του διαδικτύου, με την κοινή γνώμη να κατακρίνει την συμπεριφορά των Τούρκων.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Τούρκοι με την παρουσία τους στο Euro συζητήθηκαν, καθώς πριν από το παιχνίδι με την Ολλανδία, μεγάλη μερίδα από τους οπαδούς που βρέθηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου έκαναν τον χαιρετισμό των «Γκρίζων Λύκων».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις