Αθλητικά

Euro: Συναγερμός στην εθνική Σουηδίας, θετικός στον κορονοϊό ο Κουλουσέφσκι

Σημαντικό πρόβλημα στην εθνική Σουηδίας, λίγες μέρες πριν την έναρξη του Euro. Το αστέρι της ομάδας, Ντέγιαν Κουλουσέφσκι, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και θα χάσει πιθανότατα τα παιχνίδια των ομίλων.

Όπως είναι φυσικό, επικρατεί αναταραχή στο στρατόπεδο της Σουηδίας, μιας κι όλα τα μέλη θα υποβληθούν σε τεστ, προκειμένου να φανεί αν υπάρχει διασπορά του ιού.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο γιατρός της εθνικής Σουηδίας, Άντερς Βάλεντιν: «Κρύωνε το πρωί και του κάναμε PCS τεστ, το οποίο ήταν θετικό. Ελπίζουμε πως δεν έχει μολυνθεί και κάποιος άλλος».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα