Αθλητικά

Eurobasket 2022 – Εθνική Ελλάδας: Ο Δημήτρης Ιτούδης αποθέωσε με Στεφ Κάρι τον Τάιλερ Ντόρσεϊ

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά το Eurobasket 2022 και ανάγκασε τον Δημήτρη Ιτούδη να τον αποθεώσει και στα social media, με μία φοβερή ανάρτηση.

Σε ένα meme που κυκλοφορεί, ο Ιτούδης φαίνεται να… ξεσκεπάζει τον Στεφ Κάρι και από κάτω να εμφανίζεται ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, με τον ίδιο τον Έλληνα τεχνικό να το κάνει retweet και να γράφει: “Το ήξερα, το ήξερα, το ήξερα”.

Στην ανάρτηση αντέδρασε και το νέος παίκτης των Ντάλας Μάβερικς με γέλια, αλλά να συνεχίσει να βάζει 6 τρίποντα σε κάθε ματς, όπως κόντρα στην Ιταλία, θα αρχίσει να θυμίζει αλήθεια τον ηγέτη των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα