Αθλητικά

Euroleague: Με 8 παίκτες η Χίμκι στην Ισπανία

Η Χίμκι θα ταξιδέψει τελικά στην Ισπανία για τα παιχνίδια της “διαβολοβδομάδας” στη Euroleague, αφού παρά το αίτημα για αναβολή των αγώνων με Ρεάλ Μαδρίτης και Μπασκόνια, τα παιχνίδια θα διεξαχθούν κανονικά.

Η ρωσική ομάδα έχει τρομερές απώλειες, με τους Μίκι, Βορόνοφ, Μονρό, Τίμα, Μπαράσκοφ, Σβεντ, Γιόβιτς και Μακ Κόλουμ να παραμένουν εκτός λόγω κορονοϊού και τραυματισμών, αλλά η Euroleague επιμένει ότι θα γίνονται όλα τα ματς, αν υπάρχουν 8 διαθέσιμοι παίκτες σε μία ομάδα.

Η Χίμκι έχει τους Καράσεφ, Ζάιτσεφ, Βιάλτσεφ, Μόνια, Οντινόκοφ, Μπούκερ, Γερέμπκο και Μπέρτανς, οι οποίοι έχασαν πρόσφατα κι από τη Ζαλγκίρις, μετά τον Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα να ταξιδεύει τελικά κανονικά για την Ισπανία. Οι “ισορροπίες” στη διοργάνωση φαίνεται πάντως να αλλάζουν εξ αρχής λόγω του κορονοϊού.

Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Final 8 Κυπέλλου Ελλάδας: Σλούκας και Παπανικολάου στοχεύουν στην κατάκτηση του τροπαίου
Η εβδομάδα του Final 8 του Κυπέλλου στο μπάσκετ άρχισε με τις ομάδες να φτάνουν στο Ηράκλειο, όπου 12-16 Φεβρουαρίου θα διεξαχθούν οι προημιτελικοί, οι ημιτελικοί και ο τελικός της διοργάνωσης.
Κώστας Παπανικολάου και Κώστας Σλούκας