Παρασκευή, 27 Σεπτ.
25oC Αθήνα

Euroleague: Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει ακάθεκτος και ο Παναθηναϊκός ψάχνει αντίδραση

Euroleague: Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει ακάθεκτος και ο Παναθηναϊκός ψάχνει αντίδραση
Intime.gr

Με τα ΜπασκόνιαΟλυμπιακός και ΠαναθηναϊκόςΜονακό και άλλες δυο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η… δράση στη “διαβολοβδομάδα” της Euroleague.

Να πάει με… φόρα από τη Μαδρίτη! Ο Ολυμπιακός μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Ρεάλ με 87-89… δεν άλλαξε χώρα, καθώς στις 21:30 (Newsit.gr – Novasports Prime) αντιμετωπίζει την Μπασκόνια στη Βιτόρια.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει κάνει το 3/3 στις πρώτες αγωνιστικές και θέλει να συνεχίσει με τον ίδιο εντυπωσιακό τρόπο και να πιάσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα τη Φενέρμπαχτσε (η ομάδα του Ιτούδη έκανε το 4/4).

Στη Βιτόρια, όπως και στη Μαδρίτη, ο Ολυμπιακός δεν θα έχει τον αρχηγό του, Κώστα Παπανικολάου, που δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον τραυματισμό του στο δεξί γόνατο. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού είναι επίσης αήττητη σε τρεις αγωνιστικές (το ίδιο ποσοστό έχει και η Άλμπα Βερολίνου).

Την ίδια στιγμή, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε με μια βαριά ήττα (94-65) από την Άλμπα Βερολίνου στη Γερμανία και στις 21:00 (Newsit.gr – Novasports 4) φιλοξενεί τη Μονακό, στο ΟΑΚΑ, για την 4η αγωνιστική.

Ο Παναθηναϊκός θα εξακολουθήσει να μην έχει στη διάθεσή του τον Νέιτ Γουόλτερς και αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Ντέρικ Γουίλιαμς. Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς -όμως- πιθανότατα χάνει και τον Γιώργο Παπαγιάννη.

Η ελληνική ομάδα αναζητά την πρώτη εντός έδρας νίκη της φέτος (ρεκόρ 1-2), αλλά και την πρώτη νίκη της επί της Μονακό στην Ιστορία! Οι Μονεγάσκοι μετρούν 2 νίκες – 1 ήττα. Η μοναδική ήττα τους ήρθε στην 3η αγωνιστική, στο Τελ Αβίβ, απέναντι στη Μακάμπι (78-70) την προηγούμενη αγωνιστική.

Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου

Αναντολού Εφές – Άλμπα Βερολίνου 20:30

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – Μονακό 21:00

Μπασκόνια – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 21:30

Ρεάλ Μαδρίτης – Ερυθρός Αστέρας 21:45

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις