Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Euroleague: Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους μέχρι το 2040

Euroleague: Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους μέχρι το 2040
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός φέρονται να ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους με τη Euroleague για τα επόμενα 15 χρόνια και μέχρι το 2040, μαζί και με τις υπόλοιπες ομάδες – μετόχους της διοργάνωσης.

Δεκατρείς ομάδες της Euroleague, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό, είχαν 10ετή συμβόλαια με τη διοργάνωση και από την Ισπανία προκύπτει ότι όλες τους συμφώνησαν για μία επέκταση 15 ετών.

Οι 13 ομάδες που θα παραμείνουν έτσι “σίγουρες” στη Euroleague μέχρι το 2040, είναι οι εξής: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός (Ελλάδα), Αναντολού Εφές, Φενέρμπαχτσε (Τουρκία), Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπασκόνια (Ισπανία), Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ), Αρμάνι Μιλάνο (Ιταλία), Βιλερμπάν (Γαλλία), Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία), Ζαλγκίρις Κάουνας (Λιθουανία) και ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία).

Η τελευταία βέβαια δεν αγωνίζεται την τελευταία διετία στη Euroleague, εξαιτίας του πολέμου Ρωσίας – Ουκρανίας και μένει να φανεί πότε θα σταματήσει το… εμπάργκο, για την επιστροφή της στην κορυφαία διοργάνωση του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις