Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Euroleague: Στη Φενέρμπαχτσε ο Μέλι, στην Αρμάνι Μιλάνο ο Λεντέι

Euroleague: Στη Φενέρμπαχτσε ο Μέλι, στην Αρμάνι Μιλάνο ο Λεντέι

Η αγορά κινείται στην Euroleague, με αρκετές ομάδες να φουλάρουν τους μηχανές τους για να ενισχύσουν το ρόστερ τους ενόψει της νέας σεζόν. Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε την επιστροφή του Μέλι και η Αρμάνι Μιλάνο την επιστροφή του ΛεΝτέι.

Τη συμφωνία της με τον Νικολό Μέλι επισημοποίησε η Φενέρμπαχτσε. Ο Ιταλός πάουερ φόργουορντ επέστρεψε στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης μετά τη διετία 2017-2019, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο.

Φέτος, ο πρώην άσος της Αρμάνι Μιλάνο είχε μέσο όρο 9 πόντους, 6 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ στο πρωτάθλημα Ιταλίας, ενώ στην Euroleague μέτρησε αντίστοιχα 7,3 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ. 

Από την πλευρά της, η Αρμάνι Μιλάνο ανακοίνωσε την επιστροφή του Ζακ Λεντέι. Ο Αμερικανός φόργουορντ επιστρέφει στην ιταλική ομάδα μετά από μία τριετία που πέρασε στην Παρτίζαν.

Την σεζόν 2023/24 ο ΛεΝτέι είχε 10.9 πόντους, 3.6 ριμπάουντ και 1 ασίστ μέσο όρο με 41.2% στα τρίποντα σε 22 λεπτά συμμετοχής στη Αδριατική Λίγκα και 10.2 πόντους, 4.6 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ μέσο όρο με 36.2% στα τρίποντα σε 30 λεπτά συμμετοχής στην Euroleague.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις