Site icon NewsIT

Europa League: Στο δεύτερο γκρουπ Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ – Οι υποψήφιοι αντίπαλοί τους

28.08.2024 | 09:36
Europa League: Στο δεύτερο γκρουπ Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ – Οι υποψήφιοι αντίπαλοί τους

SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΙΤΖΗΣ / EUROKINISSI)

Η Ελλάδα θα έχει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δύο εκπροσώπους στη League Phase του Europa League. Ο Ολυμπιακός είναι σίγουρα ο ένας, ενώ ο ΠΑΟΚ αναμένεται να ακολουθήσει τους Πειραιώτες, μετά το 4-0 του πρώτου αγώνα με τη Σάμροκ Ρόβερς.

Με το νέο format, 36 ομάδες θα μπουν στην κλήρωση του Europa League και η κάθε ομάδα θα δώσει από 4 παιχνίδια εντός και 4 παιχνίδια εκτός έδρας, με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ να βρίσκονται στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας.

Στο 1ο γκρουπ μένει μόνο η Σλάβια Πράγας που αντιμετωπίζει την Λιλ, μετά την ήττα με 2-0 στη Γαλλία με τις Ρόμα, Γιουνάιτεντ, Πόρτο, Άγιαξ, Άιντραχτ, Ρέιντζερς, Λάτσιο και Τότεναμ να είναι οι σίγουρες.

Στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας, πέρα από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό θα βρεθούν οι: Ρεάλ Σοσιεδάδ, Αλκμάαρ, Μπράγκα (έχει προβάδισμα με 2-1 επί της Ραπίντ Βιέννης), Λυών, Ερυθρός Αστέρας (παίζει εντός με Μπότο Γκλιμτ αλλά έχει χάσει στο πρώτο ματς), Λασκ και Φενέρμπαχτσε.

Στο 3ο γκρουπ οι σίγουρες ομάδες είναι Γαλατασαράι, Ντιναμό Κιέβου που αποκλείστηκαν από το Champions League, αλλά και οι Καραμπάκ (ηττήθηκε 3-0 από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο πρώτο ματς), η Σλόβαν Μπαρτισλάβας, η Φερεντσβάρος, η Βικτόρια Πλζεν (επικράτησε της Χαρτς 1-0) και η Λουντογκόρετς.

Στο τελευταίο γκρουπ δυναμικότητας βρίσκονται οι Μάλμε, Μπιλμπάο, Χόφενχαϊμ, Νις, Τβέντε, από την άλλη ο ΑΠΟΕΛ θα παλέψει κόντρα στην RFS μετά την ήττα με 1-0 και οι δύο θα βρεθούν στο 4ο γκρουπ), η Άντερλεχτ (έχει προβάδισμα κόντρα στη Μινσκ 1-0), η Έλφσμποργκ επικράτησε 1-0 της Μόλντε στο πρώτο ματς και η Μπεσίκτας μετά το 3-3 με την Λουγκάνο (θα βρεθούν και οι δύο στο 4ο γκρουπ).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version