Παρασκευή, 6 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Έχει πρόβλημα στον… αέρα – Ηττήθηκε στην “πρόβα” ο Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Παναθηναϊκός εμφάνισε τις αδυναμίες του στην άμυνα στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας κόντρα στην Νόριτς και γνώρισε την ήττα με 2-0. Δοκάρι είχε ο Ντίνας στο 22′.

Ο Γιάννης Αναστασίου ήθελε να δει την ετοιμότητα της ομάδας του μία εβδομάδα πριν την έναρξη της Σούπερ Λίγκας αλλά αυτό που είδε δεν ήταν ικανοποιητικό.

Ο Παναθηναϊκός παρά το ότι κατάφερε να ακολουθήσει το ρυθμό της Νόριτς, έκανε λάθη στην άμυνα ενώ και επιθετικά δεν ήταν απειλητικός με εξαίρεση τη διπλή ευκαιρία του 22ου λεπτού.

Οι Άγγλοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό όταν ο Τζόνσον εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας και του Καπίνο, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι πράσινοι χρειάστηκαν ένα δεκάλεπτο για να ισορροπήσουν το ματς και στο 22′ θα μπορούσαν να φτάσουν στην ισοφάριση. Ο Σίλντενφελντ πήρε την κεφαλιά αλλά πάνω στην γραμμή οι παίκτες της Νόριτς έδιωξαν. Στην επαναφορά ο Ντίνας σημάδεψε το δοκάρι.

Ο Αναστασίου έριξε στο δεύτερο μέρος τον Μπεργκ αλλά ο Παναθηναϊκός με δυσκολία πάταγε στην αντίπαλη περιοχή. Η Νόριτς εκμεταλλεύτηκε άλλη μία σέντρα στο 59ο λεπτό και με το δεύτερο τέρμα του Τζόνσον πήρε τη νίκη με 2-0.

Νόριτς: Ράντι, Μάρτιν (46′ Γουιτάκερ), Τέρνερ, Μπένετ, Γκαρίντο, Σνόντγκρας (46′ Φερ), Τετέι, Τζόνσον (80′ Ρέντμοντ), Όλσον (46′ Φαν Βονσβίκελ), Χουλαχάν, Χούπερ.

Παναθηναϊκός: Καπίνο, Μαρινάκης (84′ Σπυρόπουλος), Κουτρουμπής (63′ Τριανταφυλλόπουλος), Σίλντενφελντ (77′ Δώνης), Νάνο, Λαγός, Μέντες, Αμπεΐντ (74′ Χουχούμης), Καρέλης (46′ ,Μπεργκ), Μπαϊράμι (90′ Μουζακίτης), Ντίνας

Τρίτη πρόταση για Μαυρία η Σάντερλαντ!

Στην αναμονή ο Παναθηναϊκός

Άγνωστος χρηματοδότης στον Παναθηναϊκό!

“Πόρτα” του Παναθηναϊκού σε Σάντερλαντ για Μαυρία!


Νέα… τροπή με Μαυρία – Επανέρχεται η Σάντερλαντ!

Η… μέρα του Πράνιτς – “Τελειώνει” του Ατζαγκούν στον Παναθηναϊκό

Σάνι: Με θέλει ο Παναθηναϊκός

Παρουσιάστηκαν οι… νέοι “πράσινοι” – Νταμπίζας: Ξανά ανταγωνιστικός ο Παναθηναϊκός

Αλλάζει ονομασία – Από “Απήλιον”… “Γ. Καλαφάτης”

Διαψεύδουν Παναθηναϊκός και Τσακίρης για… εμπλοκή με “Απήλιον”

Πρόβλημα στην συμφωνία Παναθηναϊκού – Τσακίρη για το “Απήλιον”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε