Παρασκευή, 19 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Φήμες παραίτησης Γκιρτζίκη… υπό την απειλή του Grexit!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Το τελεσίγραφο της FIFA που θα ενημερώνει από ποια ημερομηνία και έπειτα το ελληνικό ποδόσφαιρο θα είναι σε καθεστώς Grexit, εφόσον δεν υπάρξει συμμόρφωση με τις επιταγές της για το θέμα του Κυπέλλου, αναμένεται από ώρα σε ώρα. Το γεγονός αυτό πιέζει τους πάντες, ακόμη και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, ο οποίος μοιάζει ανένδοτος σχετικά με την άρση της απόφασής του, πριν αποφανθεί το ΣτΕ.

Μια συνάντηση με τους “μεγάλους” πριν το deadline που θα δώσει η Παγκόσμια Ομοσπονδία μπορεί να δώσει τη λύση, αν ο υφυπουργός λάβει εγγυήσεις από τις τέσσερις ομάδες σε θέματα που θεωρεί υψίστης σημασίας, όπως αυτό της βίας και της ασφάλειας. Γι’ αυτό και δρομολογείται εκ νέου το ραντεβού των τεσσάρων, αλλά ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ είναι ναι μεν θετικοί στη συνάντηση, αλλά προβάλουν αντιστάσεις. Το θέμα τους είναι ένα. Ο Γκιρτζίκης στη θέση του προέδρου της ΕΠΟ.

Ζητούν συγκεκριμένη ατζέντα, στην οποία θα αναφέρεται και η απομάκρυνση από αξιώματα στο ποδόσφαιρο αυτών που αντιμετωπίζουν διώξεις για κακουργήματα. Τούτο, εντείνει τη φημολογία για την παραίτηση Γκιρτζίκη εντός της εβδομάδας. Αλλωστε και ο ίδιος δέχεται πολλές πιέσεις, ενώ το ζήτημα πρέπει να έχει λυθεί πριν από τη διορία της FIFA που θα είναι είτε η 11η Απριλίου είτε ως τις 14 Απριλίου.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε