Site icon NewsIT

Final Four 2024: Ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα βρεθεί στο Βερολίνο για την τελική φάση της Euroleague

22.05.2024 | 18:33
Final Four 2024: Ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα βρεθεί στο Βερολίνο για την τελική φάση της Euroleague

Επιμνημόσυνη δέηση για τον Γιάννη Ιωαννίδη στον Άγιο Ιωάννη Βούλας, Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023. Ο Γιάννης Ιωαννίδης, βάσει αριθμών ο κορυφαίος προπονητής μπάσκετ στην Ελλάδα, πέθανε σε ηλικία 78 ετών, νικημένος από τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια. (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα βρεθεί στο Final Four της Euroleague, με τον παλαίμαχο θρύλο του μπάσκετ να ταξιδεύει στο Βερολίνο προκειμένου να δει από κοντά την τελική φάση της διοργάνωσης.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα ταξιδέψει στο Βερολίνο και στο Final Four της Euroleague για το 2024, με ένα από τους σπουδαιότερους παίκτες στην ιστορία του Παναθηναϊκού να βλέπει από κοντά την διοργάνωση.

Ο «3D» μάλιστα δεν θα είναι ο μόνος θρύλος του ελληνικού μπάσκετ που θα βρεθεί στο Final Four της διοργάνωσης, καθώς στην γερμανική πόλη θα είναι και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης.

Κάπως έτσι το τριήμερο 24-26 Μαΐου ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα μπορέσει να θυμηθεί τα παλιά του χρόνια, όταν ακόμα αγωνιζόταν ως παίκτης.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version