Σάββατο, 24 Αυγ.
34oC Αθήνα

Formula 1: Ο Λάντο Νόρις πήρε μια επιβλητική pole position στo Grand Prix της Ολλανδίας

Formula 1: Ο Λάντο Νόρις πήρε μια επιβλητική pole position στo Grand Prix της Ολλανδίας
Reuters

Μια… άνετη pole position πήρε ο Λάντο Νόρις με McLaren στο Grand Prix της Formula 1, στην Ολλανδία, αφήνοντας τον παγκόσμιο πρωταθλητή, Μαξ Φερστάπεν να εκκινήσει από τη δεύτερη θέση, μέσα στην “έδρα” του.

Ο Λάντο Νόρις εξασφάλισε την pole position του ολλανδικού Grand Prix της Formula 1, που θα διεξαχθεί αύριο (25.08.2024, 16:00) στην πίστα του Τσάντφουρτ.

Ο Βρετανός οδηγός της McLaren έκανε τον ταχύτερο χρόνο στα σημερινά επίσημα δοκιμαστικά και θα εκκινήσει από την πρώτη θέση του αγώνα, για τρίτη φορά στη φετινή σεζόν. Ο… γηπεδούχος Μαξ Φερστάπεν με Red Bull, κάτοχος του παγκόσμιου τίτλου, πρωτοπόρος της γενικής κατάταξης, αλλά και νικητής του ολλανδικού γκραν πρι τις τελευταίες τρεις χρονιές, θα βρεθεί στη δεύτερη θέση της εκκίνησης, ενώ τρίτος στις κατατακτήριες δοκιμές ήταν ο Αυστραλός Οσκαρ Πιάστρι με τη δεύτερη McLaren.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ισπανός Κάρλος Σάινθ με Ferrari και ο Βρετανός Λιούις Χάμιλτον με Mercedes έμειναν εκτός του τελευταίου σκέλους των δοκιμών (11ος και 12ος αντίστοιχα), ενώ δεν συμμετείχε καθόλου ο Αμερικανός Λόγκαν Σάρτζεντ (Williams), ο οποίος είχε ένα σοβαρό ατύχημα κατά τη διάρκεια των ελεύθερων δοκιμών, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις