Παρασκευή, 27 Σεπτ.
23oC Αθήνα

Formula 1: Ο Λάντο Νόρις πήρε την pole position στη Σιγκαπούρη, καταστροφή για Ferrari

Formula 1: Ο Λάντο Νόρις πήρε την pole position στη Σιγκαπούρη, καταστροφή για Ferrari
REUTERS/Edgar Su

Ο Λάντο Νόρις ήταν εντυπωσιακός στις κατατακτήριες δοκιμές της Σιγκαπούρης και πήρε την pole position για τον 18ο φετινό αγώνα της Formula 1. Δεύτερος ο αναγεννημένος Φερστάπεν, καταστροφή για τη Ferrari.

Μετά τις ελεύθερες δοκιμες, ο Λάντο Νόρις κυριάρχησε με τη McLaren MCL38 και στις κατατακτήριες της Σιγκαπούρης, παίρνοντας άνετα την pole position στον 18ο αγώνα της Formula 1.

O Βρετανός πιλότος ήταν άπιαστος στην πίστα της Marina Bay, πανηγυρίζοντας την πέμπτη φετινή του pole position και τρίτη στα τέσσερα τελευταία Grand Prix!

Ο αναγεννημένος Μαξ Φερστάπεν κατάφερε να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και θα ξεκινήσει δεύτερος με τη Red Bull RB20.

Οι Λούις Χάμιλτον και Τζορτζ Ράσελ εκμεταλλεύτηκαν τη βελτίωση της απόδοσης της Mercedes W15 και πήραν τις θέσεις 3 και 4.

Η προσπάθεια όλων των οδηγών στο Q3 δυσκόλεψε από την έξοδο του Κάρλος Σάινθ στην τελευταία στροφή, που είχε ως αποτέλεσμα να κυματίσουν οι κόκκινες σημαίες με 8 λεπτά να απομένουν.

Καταστροφικός αγώνας για τη Ferrari, με τον Σαρλ Λεκλέρ να ξεκινάει 9ος και τον Κάρλος Σάινθ 10ος στο Grand Prix της Σιγκαπούρης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις