Παρασκευή, 26 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Formula 1: Θετικός ξανά στον κορονοϊό ο Πέρεζ!

Formula 1: Θετικός ξανά στον κορονοϊό ο Πέρεζ!
ΦΩΤΟ Reuters

Τα προβλήματα συνεχίζονται στην ομάδα της Racing Point καθώς ο Μεξικανός πιλότος, Σέρχιο Πέρεζ, διαγνώστηκε για δεύτερη φορά θετικός στον κορονοϊό και θα μείνει εκτός και του επόμενου Γκραν Πρι της Formula 1.

Ο Μεξικανός πιλότος της Formula 1, Σέρχιο Πέρεζ, διαγνώστηκε ξανά θετικός, σε δεύτερο τεστ μέσα σε δέκα ημέρες, στον κορονοϊό και αποκλείστηκε, όπως είχε γίνει στο βρετανικό Γκραν Πρι, και από το Γκραν Πρι της 70ής επετείου, που είναι προγραμματισμένο για το προσεχές Σαββατοκύριακο, ξανά στην πίστα του Σίλβερστοουν. Τη θέση του, όπως σχετικά ανακοίνωσε η ομάδα Racing Point, θα συνεχίσει να έχει ο Νίκο Χούλκενμπεργκ, που είχε μείνει φέτος χωρίς ομάδα.

Ο 32χρονος Γερμανός πιλότος στο βρετανικό γκραν πρι δεν κατάφερε να ξεκινήσει, λόγω μηχανικού προβλήματος. Ο Χούλκενμπεργκ μετρά 179 αγώνες στη Formula 1 και 511 βαθμούς, έχει μία pole position και δύο ταχύτερους γύρους. Να σημειωθεί πως ο Πέρες είναι ο πρώτος πιλότος της F1 που διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό από την αρχή της σεζόν, στις 5 Ιουλίου στην Αυστρία και σύμφωνα με την ομάδα του παραμένει σε καραντίνα .

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις