Παρασκευή, 5 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Greek Legends και Ότο Ρεχάγκελ σε επετειακό δείπνο 20 χρόνια μετά τη θρυλική κατάκτηση του Euro 2004

Greek Legends και Ότο Ρεχάγκελ σε επετειακό δείπνο 20 χρόνια μετά τη θρυλική κατάκτηση του Euro 2004

Ιστορικό reunion το βράδυ της Πέμπτης (04.07.2024) για την Εθνική του 2004. Οι θριαμβευτές του έπους της Πορτογαλίας γιόρτασαν τη συμπλήρωση 20 ετών από το έπος του Euro 2004 της Πορτογαλίας, έχοντας στο πλάι τους τον Ότο Ρεχάγκελ.

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 20 χρόνων από την κατάκτηση του Euro 2004, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία παρέθεσε επίσημο δείπνο προς τιμήν όλων των συντελεστών του κορυφαίου αγωνιστικού θριάμβου της Εθνικής ποδοσφαίρου.

Οι Greek Legends 2004, ο πρωτομάστορας του θριάμβου, Ότο Ρεχάγκελ και ο τότε πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Βασίλης Γκαγκάτσης παρευρέθησαν στο δείπνο που τους παρέθεσε η νυν Διοίκηση της Ομοσπονδίας..

Στην τιμητική βραδιά με φόντο τον Παρθενώνα, παρόντες εκ μέρους των παικτών ήταν οι Γιάννης Γκούμας, Νίκος Νταμπίζας, Γιώργος Καραγκούνης, Άγγελος Μπασινάς, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Γιούρκας Σεϊταρίδης, Μιχάλης Καψής, Αντώνης Νικοπολίδης, Κώστας Χαλκιάς, Στέλιος Βενετίδης, Τάκης Φύσσας, Βασίλης Λάκης, Κώστας Κατσουράνης, Φάνης Κατεργιαννάκης, καθώς και ο συνεργάτης του κ. Ρεχάγεκλ, Γιάννης Τοπαλίδης.

 

Φυσικά, δεν έλειψε η ομαδική φωτογραφία, με όλους τους θρύλους του ελληνικού ποδοσφαίρου να είναι μαζί και να μας θυμίζουν εκείνη τη βραδιά της 4ης Ιουλίου του 2004.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις