Site icon NewsIT

H UEFA πρότεινε τον Γάλλο Στεφάν Λανουά για αρχιδιαιτητή της ελληνικής ΚΕΔ

31.07.2024 | 18:16
H UEFA πρότεινε τον Γάλλο Στεφάν Λανουά για αρχιδιαιτητή της ελληνικής ΚΕΔ

epa03655745 Real Madrid players Fabio Coentrao (L), Cristiano Ronaldo (2nd R) and Luka Modric (R) argue with French referee Stephane Lannoy (2nd L) during the UEFA Champions League quarter final second leg soccer match between Galatasaray and Real Madrid in Istanbul, Turkey, 09 April 2013. EPA/TOLGA BOZOGLU

Ο Γάλλος παλαίμαχος διαιτητής, Στεφάν Λανουά, είναι ο εκλεκτός της UEFA για τη θέση του αρχιδιαιτητή στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ στην Ελλάδα.

Όπως ενημερώθηκε κι επίσημα, ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης, η UEFA οριστικοποίησε την πρότασή της για τις θέσεις των διαιτητών που θα επιβλέπουν την ελληνική διαιτησία τα επόμενα χρόνια, με τον Γάλλο Στεφάν Λανουά να είναι επικεφαλής, ως νέος αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ. Ο 54χρονος διαιτητής ανήκε στην elite κατηγορία της UEFA, έχοντας διευθύνει μεγάλα ματς στο Champions League, αλλά και σε Euro και Μουντιάλ.

Αντίστοιχα, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία έχει επιλέξει για αναπληρωτη πρόεδρο και VAR project manager, τον Πάολο Βαλέρι, ενώ τρίτο μέλος θα είναι ο Ισπανός, Ρομπέρτο Αλόνσο Φερνάντες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version