Site icon NewsIT

H Πιλάρ Μαρί Βικτόρια βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην Τουρκία – Μυστήριο με τον θάνατο της βολεϊμπολίστριας

29.08.2024 | 18:32
H Πιλάρ Μαρί Βικτόρια βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην Τουρκία – Μυστήριο με τον θάνατο της βολεϊμπολίστριας

TOKYO, JAPAN - SEPTEMBER 22 : Pilar Marie Victoria (21) of Puerto Rico reacts during the match between Puerto Rico and Argentina on the fifth day of the Pool B of the Pool B of the 2023 FIVB Paris Olympic Qualifier/World Cup Volleyball Women's Tournament at Yoyogi National Stadium in Tokyo, Japan on September 22, 2023. (Photo by David Mareuil/Anadolu Agency via Getty Images)

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 29 χρονών άφησε η Πιλάρ Μαρί Βικτόρια. Η βολεϊμπολίστρια από το Πουέρτο Ρίκο βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην πόλη της Προύσας στην Τουρκία, με τα ακριβή αίτια του θανάτου της να παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Η Πιλάρ Μαρί Βικτόρια αγωνιζόταν στην τουρκική Μπελεντίσεσπορ. Η άτυχη 29χρονη ακραία δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση, με τους ανθρώπους της ομάδας να κινητοποιούνται άμεσα, καθώς η αθλήτρια δεν είχε επικοινωνήσει μαζί τους.

Έτσι, πήγαν σπίτι της, όπου και τη βρήκαν νεκρή. Η είδηση βύθισε στο πένθος την Μπελεντίσεσπορ αλλά και ολόκληρο του κόσμου του βόλεϊ που αναρωτιέται τα αίτια του θανάτου της.

Πλέον αναμένεται το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ενώ ήδη το γραφείο εισαγγελέα έχει διατάξει έρευνα για την υπόθεση.

Tags:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version