Δευτέρα, 9 Σεπτ.
30oC Αθήνα

H Τσέλσι έχει εντείνει τη συζήτηση με την ΑΕΚ για την πώληση του Φοφανά σύμφωνα με το Athletic

H Τσέλσι έχει εντείνει τη συζήτηση με την ΑΕΚ για την πώληση του Φοφανά σύμφωνα με το Athletic

Σύμφωνα με το Athletic, η Τσέλσι έχει εντείνει τις διαπραγματεύσεις της με την ΑΕΚ για την πώληση του Νταβίντ Ντατρό Φοφανά στην Ένωση.

Η ΑΕΚ βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση του Πιερό, ο οποίος αναμένεται στην Ελλάδα τις επόμενες ώρες για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Ένωση, ωστόσο το Athletic επιμένει για την περίπτωση του Φοφανά και υποστηρίζει ότι Τσέλσι έχει εντείνει τις διαπραγματεύσεις της με την ελληνική ομάδα για την πώληση του νεαρού επιθετικού.

Ο Φοφανά είναι ένας από τους παίκτες που η Τσέλσι προσπαθεί να πουλήσει όλο το καλοκαίρι. Αυτή τη στιγμή ο επιθετικός προπονείται εκτός της πρώτης ομάδας περιμένοντας να δει τι θα συμβεί με την περίπτωσή του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ΑΕΚ έχει επιδείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον τις τελευταίες δύο εβδομάδες και οι διαπραγματεύσεις εντάθηκαν τις τελευταίες 48 ώρες.

Η Τσέλσι αγόρασε τον παίκτη από τον Μόλντε έναντι ποσού άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ (8,4 εκατομμύρια λίρες, 11 εκατομμύρια δολάρια) τον Ιανουάριο του 2023.

Έκτοτε έκανε μόλις τρεις εμφανίσεις για την πρώτη ομάδα των «Μπλε» (μία βασικός) και παραχωρήθηκε δανεικός στην Ουνιόν Βερολίνου και την Μπέρνλι, όπου σημείωσε τέσσερα γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ σε 15 εμφανίσεις νωρίτερα φέτος.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις