Παρασκευή, 26 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Η Βερόνα παρουσίασε Χριστοδουλόπουλο και Ταχτσίδη (VIDEO)

Η Βερόνα παρουσίασε Χριστοδουλόπουλο και Ταχτσίδη (VIDEO)

Οι δυο Έλληνες διεθνείς παρουσιάστηκαν από το νέο τους σύλλογο και υποσχέθηκαν να δουλέψουν σκληρά και να δικαιώσουν αυτούς που τους εμπιστεύθηκαν

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις σχέσεις της Ελλάς Βερόνα με την χώρα μας, ενώ κατέστησε σαφές πως νιώθει ευθύνη με δεδομένη την εμπιστοσύνη που του έδειξε η ομάδα.

“Συμμετέχω στις προπονήσεις μόνο στις τελευταίες μέρες, δουλεύουμε σκληρά αλλά είμαι χαρούμενος για το ότι φοράω την φανέλα της Ελλάς. Ελπίζω σε μια όμορφη σεζόν. Έχω μάθει την ιστορία της ομάδας, που σχετίζεται και με την πατρίδα μου και για εμένα είναι τιμή να παίζω σε μια ομάδα που την λένε “Ελλάς”, πιστεύω ότι το ίδιο ισχύει και για τον Ταχτσίδη.

Όταν πέρσι έπαιξα αντίπαλος με την Βερόνα, είδα μια ομάδα που έχει πολύ όμορφη εικόνα στο γήπεδο. Η Ελλάς έπαιζε όμορφα και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που με έκαναν να έρθω εδώ, ελπίζοντας πως θα έχω μεγάλες ευκαιρίες. Η ομάδα και ο προπονητής έδειξαν πως με ήθελαν πολύ. Έδωσαν χρήματα για εμένα στην Μπολόνια και αυτό σημαίνει πολλά”, είπε μεταξύ άλλων ο Λάζαρος.

Όσον αφορά τον Ταχτσίδη, μίλησε για την εμπειρία που είχε στο παρελθόν στην Βερόνα: “Ποτέ δεν έφυγα από τη Βερόνα. Η καρδιά μου και οι σκέψεις μου πάντα βρίσκονταν εδώ. Μετά την εμπειρία μου στη Ρώμη ήθελα να επιστρέψω στη Βερόνα. Αυτή η ομάδα μου έχει δώσει τόσα πολλά που δεν τα βρήκα πουθενά αλλού. Όχι μόνο έχω εξαιρετική σχέση με τον Μαντορλίνι, αλλά έχω και φίλους, ενώ οι οπαδοί ήταν πάντα σημαντικοί για μένα.

Και πέρυσι έπρεπε να έρθω στη Βερόνα αλλά κάτι δεν πήγε καλά και εγώ αυτό που σκέφτηκα μόνο ήταν πώς θα ολοκληρώσω τη σεζόν. Θα πάρω το νούμερο 77. Το φορούσα όταν ήμουν στη Βερόνα και μου άλλαξε τη ζωή. Πραγματικά μου αρέσει η πόλη, αγόρασα και σπίτι”.

Διαβάστε ακόμα…

Εθνική: Οι συνεργάτες του Ρανιέρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε