Πέμπτη, 4 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Η “τρελή” συνέντευξη του Μπολτ και το… φάουλ με τη Γάζα (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Είναι ο ταχύτερος άνθρωπος στον κόσμο και από τις πιο αναγνωρίσιμες φιγούρες στον αθλητισμό, αλλά πολλές φορές ο Γιουσέιν Μπολτ καλείται να απαντήσει σε ερωτήσεις που μπορεί να τον φέρουν σε δύσκολη θέση, είτε λόγο… σοβαρότητας, είτε επειδή δεν ξέρει την απάντηση!

Ο κάτοχος έξι χρυσών μεταλλίων σε Ολυμπιακούς Αγώνες θα συμμετάσχει στους Αγώνες της Κοινοπολιτείας στη Γλασκώβη και στη συνέντευξη Τύπου κλήθηκε να απαντήσει σε αρκετές ερωτήσεις.

Πολλές από αυτές όμως του προκάλεσαν αμηχανία. Άλλες επειδή ήταν απλά… αστείες και άλλες επειδή ήταν εκτός αθλητισμού και δεν ήξερε να τις απαντήσει!

Γέλασε και σήκωσε τα χέρια ψηλά όταν ρωτήθηκε αν θα συμμετάσχει στους αγώνες (λες και βρισκόταν για άλλο λόγο εκεί), για το αν έχει φορέσει ποτέ κιλτ, αλλά και για το ποιά ομάδα υποστήριξε στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Πάντως, ο Μπολτ ήρθε σε δύσκολη θέση, δείχνοντας την άγνοια του για κάποια σοβαρά θέματα, όταν κλήθηκε να πει την άποψη του για την κατάσταση που επικρατεί στη Λωρίδα της Γάζας, αλλά και το δημοψήφισμα που σχεδιάζεται να γίνει στις 18 Σεπτεμβρίου για την ανεξαρτησία της Σκωτίας από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Για τη Γάζα -όπου τις τελευταίες μέρες έχουν χάσει τη ζωή τους περισσότεροι από 1000 Παλαιστίνιοι και απασχολεί ολόκληρο τον πλανήτη- ο Μπολτ απάντησε πως δεν γνωρίζει όλες τις πληροφορίες για να απαντήσει (!), ενώ για το θέμα της Σκωτίας δήλωσε πλήρη άγνοια.

Έγκλημα κατά της ανθρωπότητας στη Γάζα: “Μπαμπά, γιατί οι Ισραηλινοί μας σκοτώνουν; Τι κάναμε;” – Ξεπέρασαν τους 1000 οι νεκροί Παλαιστίνιοι

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε