Τρίτη, 23 Ιουλ.
37oC Αθήνα

“Καλά όλοι οι Έλληνες μαραθωνοδρόμοι στη Βοστόνη” λέει ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ

“Καλά όλοι οι Έλληνες μαραθωνοδρόμοι στη Βοστόνη” λέει ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ

Την ώρα που όλος ο κόσμος προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ που προκάλεσε το τυφλό τρομοκρατικό χτύπημα στον μαραθώνιο της Βοστόνης, την ώρα που ο νους όλων είναι στις οικογένειες των θυμάτων και στους τραυματίες, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ μιλώντας στο Νewsit ξεκαθαρίζει πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τους Ελληνες μαραθωνοδρόμους που έλαβαν μέρος στον αγώνα.

Αν και είναι σοκαρισμένοι, είναι όλοι καλά στην υγεία τους και αυτή τη στιγμή οι περισσότεροι βρίσκονται στο Ελληνικό Προξενείο της Βοστόνης.

Οπως χαρακτηριστικά δήλωσε στο Newsit o Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος “η χθεσινή τρομοκρατική επίθεση στον μαραθώνιο της Βοστόνης είναι ένα αποτρόπαιο γεγονός το οποίο πληγώνει οχι μόνο τα αισθήματα όλων μας ως πολιτών αλλά πολύ περισσότερο και τα αισθήματα που έχουμε ως φίλαθλοι. Και αυτό γιατί μιλουμε για μια επιλογή, από την μεριά των τρομοκρατών, να πλήξουν ανυπεράσπιστους πολίτες τη στιγμή που παρακολουθούσαν ένα πολύ σημαντικό αθλητικό γεγονός το οποίο μάλιστα είναι άμεσα συνδεδεμένο με τις αξίες της συναδέλφωσης και της ειρήνης, όπως ο μαραθώνιος.

Είμαστε συγκλονισμένοι όλοι στην οικογένεια του αθλητισμού στην Ελλάδα, εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στις οικογένειες των θυμάτων, εκφράζουμε τη συμπάθεια μας στους διοργανωτές του μαραθωνίου της Βοστόνης, ενός ιστορικού αγώνα που πραγματοποιείται ανελλιπώς από το 1897.

Βεβαίως εκφράζουμε τη χαρά μας γιατί οι Έλληνες δρομείς που βρέθηκαν στον αγώνα για να πάρουν μέρος στον μαραθώνιο της Βοστόνης είναι όλοι καλά” είπε τέλος ο κύριος Παναγόπουλος.

Ακούστε τι δήλωσε στο NewsIt ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ…

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αιματοβαμμένος ο Μαραθώνιος της Βοστόνης – Ξύπνησαν «άγριες» μνήμες στις ΗΠΑ – Συναγερμός παντού, δυο ύποπτοι

Είναι αυτός ένας από τους βομβιστές της Βοστόνης; Φωτογραφία μυστήριο

Βοστόνη: Συγκλονιστικές φωτογραφίες λίγα λεπτά μετά τις εκρήξεις

Νέο video από τη στιγμή της έκρηξης στη Βοστόνη

Τρομοκράτες ήθελαν να πνίξουν την Βοστόνη στο αίμα! 3 νεκροί εκ των οποίων ένα 8χρονο παιδί και πάνω από 140 τραυματίες! LIVE ΕΙΚΟΝΑ!

“Γλιτώσαμε στο παρά πέντε” – Ο Ν. Πολλιάς μιλάει στο NewsIt

Τρόμος και πανικός από τις εκρήξεις στη Βοστώνη (ΦΩΤΟ)

Ομπάμα για Βοστόνη: “Θα βρούμε ποιος το έκανε και γιατί”

Ελληνίδα μαραθωνοδρόμος από Βοστώνη: “Γλίτωσα στο τσακ”! Τρεις οι εκρήξεις

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε