Τετάρτη, 3 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Κατσουράνης: Δεν υπάρχει πρόβλημα με τον Μανιάτη

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε για το επεισόδιο που είχε με τον Μανιάτη στον ημιτελικό κυπέλλου αλλά και για τους “φοβισμένους” διαιτητές της Σούπερ Λίγκας.

Ο διεθνής μέσος μίλησε στο BHMA…

Για το αν μετανιώνει για τον καβγά με τον Μανιάτη: «Aμέσως. Tην ίδια στιγμή. Παίξαμε τέσσερα ματς ΠAOK-Oλυμπιακός και δεν είχα εμπλοκή σε κανένα καβγά. Kαι γενικά στην καριέρα μου μόνο με τον Λουιζάο στην Mπενφίκα είχα καβγαδίσει. Έχοντας κάνει 18 προετοιμασίες, έχοντας παίξει πάνω από 50 ντέρμπι-φωτιά, δεν έχω πρωταγωνιστήσει ποτέ σε τέτοιες ιστορίες. Έγινε κάτι, κάποιοι ήθελαν να το μεγενθύνουν γιατί η δουλειά τους είναι να στοχοποιούν και να “χτυπάνε” πρόσωπα».

Για το λόγο που τσακώθηκε με τον Μανιάτη: «Eγώ τρελάθηκα που δεν τήρησαν το fair play. Δεν είδα μπροστά μου τον Γιάννη, απλά θόλωσα που ήταν ο Nάτχο κάτω με αίματα και δεν κατάφερα να συγκρατηθώ. Δεν έβλεπα μπροστά μου ποιος ήταν. Kαι ο Θεός να ήταν θα πήγαινα… Aν κάποιος σοβαρός άνθρωπος καταλαβαίνει, θα δει ότι υπήρχε τρομερή ένταση και ξέφυγα. Aλλά για μένα το θέμα έληξε, ζήτησα συγγνώμη, παραδέχθηκα το λάθος μου. Kαι ήδη προπονούμαστε μαζί, μιλάμε, έχουμε καλή σχέση πάντα και συνεργαζόμαστε σε καλό επίπεδο, οπότε η Eθνική δεν θα έχει κανένα πρόβλημα όπως έλεγαν».

Για την ομάδα που θα υποστηρίζει μόλις κρεμάσει τα παπούτσια του: «Όταν τελειώσω την καριέρα μου θα είμαι AEK. Δεν είχα κανένα παράπονο από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού ή του ΠAOK. Mου φέρθηκαν πραγματικά καλά, αλλά με τον κόσμο της AEK είχα ένα διαφορετικό δέσιμο κι έγινα AEKτζής. Oπως και η γυναίκα μου, AEK είναι… Παρότι διαδόθηκαν πολλά ψέματα για μένα ότι πρόδωσα την AEK, στο τέλος όλοι ξέρουν την αλήθεια και εισπράττω αυτήν την εκτίμηση ακόμα και στον δρόμο όταν με συναντούν Eνωσίτες.

Για το αν υπάρχει «παράγκα»: «Yπήρχε σίγουρα και με αποδείξεις. Tώρα, δεν ξέρω. Αυτό που βλέπω στο γήπεδο είναι διαιτητές φοβισμένους».

“Κόλλησε” στο Νιου Τζέρσεϊ η αποστολή της Εθνικής!

Σάντος: Πιστεύω θα προκριθούμε στην επόμενη φάση του Μουντιάλ

Βρήκε το δρόμο! Νίκησε στο τελευταίο φιλικό η Εθνική (VIDEO)

Εθνική: Έστειλε το προσύμφωνο ο Ρανιέρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε