Πέμπτη, 8 Αυγ.
34oC Αθήνα

“Καυτός” ο Κάρι – Δύσκολο…πέρασμα του Παναθηναϊκού από την Πυλαία!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε δύσκολα εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ με 61-71, για την 26η και τελευταία αγωνιστική της Βasket League και θα βρει μπροστά του στην πρώτη φάση των πλέι οφ τον Ίκαρο Καλλιθέας – Εντυπωσιακό και το δεύτερο δείγμα… γραφής του Ραμέλ Κάρι – Τα ζευγάρια των πλέι οφ.

Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε… σκούρα για τρία δεκάλεπτα στην Πυλαία, κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή το τελευταίο του μετεγγραφικό απόκτημα, Ραμέλ Κάρι, πήρε τελικά τη νίκη με 61-71.

Ο 33χρονος γκαρντ έδειξε και στον δεύτερο του αγώνα με τους “πράσινους” πολύ καλά στοιχεία και πέραν των 19 πόντων, έκανε εξαιρετική δουλειά στην οργάνωση του παιχνιδιού, βοηθώντας πολύ τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Μάλιστα, ήταν αυτός που με πέντε σερί πόντους έδωσε… αέρα στον Παναθηναϊκό (53-48) , ενώ με δικό του τρίποντο (64-57) “έκοψε” τα φτερά ΠΑΟΚ. Ο Ίκαρος θα είναι ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού και ο ΑΓΟΡ του ΠΑΟΚ, στα πλέι οφ.

Tα δεκάλεπτα: 13-13, 20-20, 43-43, 61-71
 
ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Χάτσεν 11(1), Κασελάκης 6(1), Χαραλαμπίδης 14, Θεοδωράκος, Τσαϊρέλης 1, Δέδας 10(2), Μαργαρίτης 6, Παπαδόπουλος 6, Νικολόπουλος, Καλλές 2, Χρυσικόπουλος 5, Αμπαράς.
 
Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Σχορτσανίτης 3, Μπράμος 6(1), Κάρι 19(3), Ματσιούλις 8(1), Ούκιτς 6, Τσαρτσαρής 2, Διαμαντίδης 16(2), Γκιστ 11(1), Ξανθόπουλος, Σκορδίλης.

Ο Αρης νίκησε με 99-82 τον βαθμολογικά αδιάφορο Κολοσσό στο “Βενετόκλειο” και σε συνδυασμό την ήττα του Ικάρου από τον Πανιώνιο (62-86), τερμάτισε στην 6η θέση της κανονικής σεζόν. Συνεπώς οι “κίτρινοι” θα βρουν στο δρόμο τους τον Πανιώνιο.

Στην α’ φάση των πλέι οφ της Α1 θα αναμετρηθούν:

Ολυμπιακός – Απόλλων Πατρών
Παναθηναϊκός – Ικαρος
Πανιώνιος – Αρης
ΠΑΟΚ – ΑΓΟΡ

* Οι πρώτοι αγώνες στις σειρές ΠΑΟΚ – ΑΓΟΡ και Πανιώνιος – Άρης θα διεξαχθούν στις 25 Μαϊου. Ολυμπιακός – Απόλλων και Παναθηναϊκός – Ίκαρος θα παίξουν στις 26/5. Οι σειρές θα κριθούν στις δύο νίκες.

Διαβάστε ακόμα…

Το λάβαρο του πρωταθλητή Ευρώπης στον…ουρανό του ΣΕΦ (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε