Παρασκευή, 26 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Κέρδισε, αλλά προβλημάτισε η ΑΕΚ

Κέρδισε, αλλά προβλημάτισε η ΑΕΚ

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Πήλιο η ΑΕΚ επικράτησε με 4-2 του Δημινιού, έχοντας ως κορυφαίο τον Δημήτρη Ανάκογλου. Προβλημάτισε η αμυντική λειτουργία.

Ανάμεικτες είναι οι εντυπώσεις που άφησε στον Τραιανό Δέλλα το φιλικό παιχνίδι με το Διμηνιό, καθώς η ΑΕΚ έβγαλε αρκετές επιθετικές αρετές αλλά και αμυντικά κενά.

Η Ένωση βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 5′, ύστερα από λάθος του Ρόβα, αλλά η αντίδραση των παικτών του Δέλλα ήταν υποδειγματική. Πρώτα ο Ανάκογλου ισοφάρισε με σουτ στο 38′ και στη συνέχεια ο δραστήριος Κάτσικας, ο οποίος είχε και δοκάρι στο 23′, έδωσε προβάδισμα στην ΑΕΚ σκοράροντας στο 42′.

Στο 57′ ο Ράμα… ζήλεψε τους δύο συμπαίκτες του και μ’ ένα ζυγισμένο φάουλ έστειλε για τρίτη φορά την μπάλα για τρίτη φορά στ’ αντίπαλα δίχτυα, προτού στο 66′ το Διμηνιό μειώσει με πέναλτι σε 2-3.

Το τέταρτο και τελευταίο γκολ της Ένωσης πέτυχε ο Μπρέσεβιτς στο 69′.

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Βούρας (30′ Καραγκιολίδης, 60′ Ντούνης), Τσούπρος (35′ Κέζος, 45′ Τσουκαλάς), Σταθάκης (45′ Ντούμπερετ), Αργυρίου (45′ Τζανετόπουλος), Πεταυράκης (45′ Τσουμάγκας), Ρόβας (45′ Γεωργέας, 75′ Κέζος), Ανάκογλου (45′ Κορδέρο), Κατσικάς (45′ Δημογκιόκας), Γροντής (45′ Ράμα, 76′ Καζβιρόπουλος), Παληαρούτας (45′ Μούργκα) και Τσεβάς (45′ Μπρέσεβιτς).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε