Τετάρτη, 4 Σεπτ.
31oC Αθήνα

La Liga: Συζήτηση για ιστορική απεργία των προπονητών την επόμενη αγωνιστική

La Liga: Συζήτηση για ιστορική απεργία των προπονητών την επόμενη αγωνιστική
Reuters

Κρίσιμη συνάντηση θα υπάρξει σήμερα (04.09.2024) ανάμεσα στην Ένωση Προπονητών της Ισπανίας και στη La Liga. Το αποτέλεσμά της θα κρίνει, εάν οι τεχνικοί των ομάδων της πρώτης κατηγορίας επιλέξουν να προχωρήσουν σε απεργία.

Οι προπονητές των ομάδων στη La Liga προσπαθούν να παραμείνουν ενωμένοι απέναντι σε ορισμένους ιδιοκτήτες που δεν τηρούν τα συμφωνηθέντα, όταν επιλέγουν να τερματίσουν τη συνεργασία με κάποιον τεχνικό.

Έχουν παρατηρηθεί περιπτώσεις όπου προπονητές έχουν απολυθεί και δεν έχουν λάβει την απαραίτητη αποζημίωση που υπάρχει στα συμβόλαιά τους.

Οι απολύσεις των Κίκε Σετιέν (από Βιγιαρεάλ) και Αλβάρο Θερβέρα (από Οβιέδο) φέρονται να είναι αυτές που ενεργοποίησαν τους προπονητές ώστε να σκεφτούν την πιθανότητα απεργίας.

Σε περίπτωση που η συνάντηση της Ένωσης προπονητών της Ισπανίας με τους ανθρώπους της La Liga δεν βγάλει… λευκό καπνό, τότε θα είναι η πρώτη στα χρονικά της ισπανικής Λίγκας που οι τεχνικοί των ομάδων -εάν κάνουν τα λόγια τους πράξη- θα προχωρήσουν σε απεργία, την προσεχή αγωνιστική.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις