Site icon NewsIT

League Cup Αγγλίας: «Μυθική» ανατροπή και πρόκριση στα πέναλτι για τη Λίβερπουλ – Στα ημιτελικά Τσέλσι και Τότεναμ

23.12.2021 | 00:05
League Cup Αγγλίας: «Μυθική» ανατροπή και πρόκριση στα πέναλτι για τη Λίβερπουλ – Στα ημιτελικά Τσέλσι και Τότεναμ

Soccer Football - Carabao Cup - Quarter Final - Liverpool v Leicester City - Anfield, Liverpool, Britain - December 22, 2021 Liverpool players celebrate winning the penalty shoot-out REUTERS/Craig Brough EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Τσέλσι, Τότεναμ και Λίβερπουλ εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του League Cup της Αγγλίας, με τους “κόκκινους” να “λυγίζουν” στα πέναλτι τη Λέστερ, μετά από ένα συγκλονιστικό ματς που έληξε με σκορ 3-3.

Οι “αλεπούδες” και προηγήθηκαν δύο φορές με δύο γκολ διαφορά, χάρη σε τέρματα του Βάρντι (9′ και 13′) και ένα του Μάντισον στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αφού πρώτα μείωσε για την ομάδα του Κλοπ, ο Τσάμπερλεϊν.

Ζότα και Μιναμίνο βρήκαν όμως επίσης δίχτυα στο δεύτερο ημίχρονο, με αποτέλεσμα η πρόκριση να κριθεί στα πέναλτι, όπου η Λίβερπουλ επικράτησε με 5-4.

Στο Λονδίνο, η Τότεναμ με γκολ των Μπέργουιν και Μόουρα νίκησε με 2-1 τη Γουέστ Χαμ και πήρε επίσης την πρόκριση στην επόμενη φάση, όπως και η Τσέλσι που “άλωσε” την έδρα της Μπρέντφορντ με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version