Site icon NewsIT

Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ 0-3: Εύκολη νίκη στο ντέρμπι για τους «ρεντς»

01.09.2024 | 19:56
Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ 0-3: Εύκολη νίκη στο ντέρμπι για τους «ρεντς»

Soccer Football - Premier League - Manchester United v Liverpool - Old Trafford, Manchester, Britain - September 1, 2024 Liverpool's Luis Diaz celebrates scoring their second goal with Mohamed Salah and Trent Alexander-Arnold REUTERS/Molly Darlington EDITORIAL USE ONLY. NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR 'LIVE' SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 120 IMAGES, NO VIDEO EMULATION. NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS. PLEASE CONTACT YOUR ACCOUNT REPRESENTATIVE FOR FURTHER DETAILS..

Η Λίβερπουλ κέρδισε χωρίς δυσκολία την Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής για την Premier League, με την ομάδα του Σλοτ να ανεβαίνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Λουίς Ντίας με 2 γκολ και Μοχάμεντ Σαλάχ σκόραραν τα τέρματα των φιλοξενούμενων.

Το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά είχε ρυθμό, με την Λίβερπουλ να σκοράρει στο 7΄ωστόσο το γκολ του Άρνολντ ακυρώθηκε μετά από την χρήση VAR. Ο λόγος είχε να κάνει πως στην αρχή της φάσης ο Σαλάχ που ήταν οφσάιντ, έκανε επαφή με την μπάλα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα το γκολ να ακυρωθεί.

Σταδιακά ο ρυθμός έπεσε, με τις δυο ομάδες να μην θέλουν να πάρουν ιδιαίτερα ρίσκα. Ωστόσο ένα λάθος της Γιουνάιτεντ ήταν αρκετό στην Λίβερπουλ για να σκοράρει.

Συγκεκριμένα στο 35΄ο Γκράβενμπεργκ έκλεψε την μπάλα στο κέντρο, με τον Ολλανδό μέσο να δίνει πάσα στον Σαλάχ και τον τελευταίο με ψυλοκρεμαστή σέντρα να σερβίρει στον Ντίας, ο οποίος με δυνατή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ονάνα, για το 0-1 της Λίβερπουλ.

Ο Κολομβιανός μάλιστα σκόραρε και δεύτερο γκολ πριν την συμπλήρωση του πρώτου 45λέπτου, με τους φιλοξενούμενους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με 2-0 σκορ.

Στην επανάληψη η εικόνα δεν άλλαξε ιδιαίτερα και παρότι η Γιουνάιτεντ κυνηγούσε το γκολ για να μπει και πάλι στο παιχνίδι, η Λίβερπουλ κατάφερε να κάνει το 3-0. Στο 56΄ο Σαλάχ μετά από 2 ασίστ έγινε σκόρερ, με τον Αιγύπτιο να δίνει διαστάσεις θριάμβου στην ομάδα του.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με την Λίβερπουλ να ελέγχει πλήρως το παιχνίδι, μην αφήνοντας την Γιουνάιτεντ να μπορέσει να απειλήσει.

Οι γηπεδούχοι είχαν μια ανούσια κατοχή μπάλας, ωστόσο δεν μπόρεσαν να απειλήσουν την εστία του Άλισον, με την ομάδα του Σλοτ να έχει ένα εύκολο απόγευμα στο «Old Trafford». Με αυτό τον τρόπο το 0-3 έμεινε ως το τέλος, με την Λίβερπουλ να παίρνει το τρίποντο και να φτάνει τους 9 βαθμούς στην Premier League, όσους και η Μάντσεστερ Σίτι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version