Σάββατο, 12 Οκτ.
24oC Αθήνα

Με τον συνήθη… Μπεργκ ο Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Καλός κατά διαστήματα ο Παναθηναϊκός, επικράτησε με γκολ του Μπεργκ με 1-0 της Παναχαϊκής στη Λεωφόρο και έδειξε έτοιμος ενόψει του πρώτου αγώνα με τη Μίντιλαντ για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου ξεκίνησε καλά και στα δύο ημίχρονα, ωστόσο όσο περνούσε δυσκολευόταν να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα της Παναχαϊκής.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Μπεργκ στο 54ο λεπτό μετά από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια, ενώ ο Γιάννης Αναστασίου μπορεί να κρατήσει την πρώτη εμφάνιση του Μπούι με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αλλά και την επανεμφάνιση του Μπαϊράμι μετά από αρκετό καιρό.

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Στιλ, Μπούρμπος (66′ Σπυρόπουλος), Ρισβάνης (46’ Σίλντενφελντ), Κουτρουμπής (46’ Τριανταφυλλόπουλος), Χουχούμης (75′ Μπαϊράμι), Μέντες (46’ Πράνιτς), Δώνης (46’ Λαγός), Μπούι (66′ Νάνο), Ντίνας (46’ Ατζαγκούν), Καρέλης και Μπεργκ 

Παναχαϊκή (Δημήτρης Σπανός): Μπαλασκάκης, Ασίγκμπα, Άλμπι, Γκατιάγκα, Στεργίδης, Μαρουκάκης, Ντακόστα, Μασούρας, Μπαλού, Κοντοχρήστος, Τσώνης 

Παναθηναϊκός: Προτάθηκε, αλλά δεν απασχολεί ο Σιμάο


Παναθηναϊκός: Μετά τον Αλφάρο, ο Σιμάο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε