Πέμπτη, 8 Αυγ.
28oC Αθήνα

Μεγάλο θέμα με Βούγιασιτς στην Εφές – Αμφίβολος με Ολυμπιακό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο ένας εκ των τριών μεγάλων αστέρων της Αναντολού Εφές πραγματοποιεί κάκιστες εμφανίσεις στην προημιτελική σειρά της Ευρωλίγκας κόντρα στον Ολυμπιακό και ήρθε σε κόντρα με τον προπονητή του. Αυτό τον φέρνει, προσωρινά, εκτός ομάδας και είναι αμφίβολος για το 5ο ματς στο ΣΕΦ.

Ο Σάσα Βούγιασιτς έκανε δημόσια κριτική στον Μαχμούτι και ο Τούρκος προπονητής τον έθεσε, προσωρινά, εκτός ομάδας. Όπως αναφέρουν Τουρκικά ΜΜΕ η συμμετοχή του Σλοβένου στο 5ο ματς με τον Ολυμπιακό, είναι αμφίβολη.

Ο σταρ της Εφές μέχρι τώρα δεν έχει παίξει ρόλο στη σειρά όμως με δεδομένο το μικρό rotation των Τούρκων μία ενδεχόμενη απουσία του θα είναι καλό νέο για τον Ολυμπιακό.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει προσαρμόσει πολλά από τα αμυντικά του πλάνα πάνω στον Σλοβένο ο οποίος έτσι και βρει χώρο μπορεί να σκοτώσει από μακριά κάθε αντίπαλο. Παπανικολάου και Περπέρογλου, ανάλογα με το ποιος βρίσκεται στο παρκέ, κυνηγάνε παντού τον Βούγιασιτς ενώ σε περίπτωση που λείψει το χρόνο του αναμένεται να τον μοιραστούν οι, θεωρητικά ακίνδυνοι επιθετικά, Μπαλμπάι και Γκιουλέρ με τον Λούκας να παίζει περισσότερο στη θέση “3”.

Δείτε τι έχει κάνει στα 4 πρώτα ματς ο Σάσα Βούγιασιτς:

1o ματς: Σε 27 λεπτά συμμετοχής, 4 πόντους με 2/9 σουτ και 5 ριμπάουντ
2ο ματς: Σε 19 λεπτά συμμετοχής, 2 πόντους με 1/5 σουτ, 1 ριμπάουντ και 1 λάθος
3ο ματς: Σε 18 λεπτά συμμετοχής 8 πόντους με 1/3 δίποντα, 2/2 τρίποντα, 2 ασίστ, 2 λάθη και 1 ριμπάουντ.
4ο ματς: Σε 13 λεπτά συμμετοχής 0 πόντους με 0/6 σουτ και 2 ριμπάουντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε