Σάββατο, 6 Ιουλ.
25oC Αθήνα

Μουντιάλ 2014: Λατρεία για την Εθνική στο Αρακαζού (VIDEO)

Μουντιάλ 2014: Λατρεία για την Εθνική στο Αρακαζού (VIDEO)

Οι Βραζιλιάνοι “αγκάλιασαν” από την πρώτη στιγμή της αποστολή της Εθνικής, με την άφιξη της στο Αρακαζού. Αυτό έγινε και το βράδυ (ώρα Βραζιλίας) της Πέμπτης…

Η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας δείπνησε την Πέμπτη σε εστιατόριο του Αρακαζού, το οποίο είχε επισκεφτεί και πριν από το ματς με την Ακτή Ελεφαντοστού στα γενέθλια του Κώστα Κατσουράνη.

Περίπου 2.000 Βραζιλιάνοι βρέθηκαν έξω από το εστιατόριο και αποθέωσαν την ελληνική αποστολή με χειροκροτήματα και επευφημίες, φτιάχνοντας ακόμα περισσότερο το… κλίμα, ενόψει Κόστα Ρίκα.

Άξιο αναφοράς, πως τα… βλέμματα μέσα εστιατόριο “τράβηξε” και ένας υπάλληλος, ο οποίος εξυπηρετούσε τους θαμώνες φορώντας τη φανέλα της Εθνικής μας ομάδας, την οποία είχαν μοιράσει νωρίτερα σε όλους οι άνθρωποι της Vodafone.

Την Παρασκευή (20:30) οι διεθνείς θα αναχωρήσουν για το Ρεσίφε, με την ελπίδα πως την Κυριακή θα φτάσουν σε μία ακόμα τεράστια πρόκριση. Νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 15:30 θα διεξαχθεί η τελευταία προπόνηση στο Αρακαζού, ενώ θα διεξαχθεί και η συνέντευξη Τύπου.

Η Εθνική μας ομάδα λέει “αντίο” στην φιλόξενη πόλη του Αρακαζού έπειτα από 20 ημέρες παραμονής καθώς θα “πετάξει” για το Ρεσίφε και μετά από το τέλος του αγώνα της Κυριακής θα μεταβεί είτε στο Σάο Πάολο για να πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα είτε θα ταξιδέψει στο Σαλβαδόρ για τον προημιτελικό κόντρα σε Ολλανδία ή Μεξικό…

Διαβάστε ακόμα…

Στους καλύτερους νέους του Μουντιάλ ο Μανωλάς

“Μάχη” στο Facebook για τον Κατσουράνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε