Τετάρτη, 24 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Μουντιάλ 2014: Στους “16” η Ελβετία με χατ-τρικ του Σακίρι

Μουντιάλ 2014: Στους “16” η Ελβετία με χατ-τρικ του Σακίρι

Με τον Σακίρι να πετυχαίνει τρία τέρματα, η Ελβετία πέρασε ως δεύτερη από τον όμιλό της κάτω από την Γαλλία, στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, νικώντας εύκολα την Ονδούρα με 3-0. ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΑ ΓΚΟΛ

Την πρόκριση στην φάση των «16» του Μουντιάλ εξασφάλισε η Ελβετία από τον 5ο όμιλο, μετά το 3-0 επί της αδιάφορης Ονδούρας. Στη συνέχεια της διοργάνωσης η ομάδα του Χίτσφελντ θα αντιμετωπίσει σε νοκ άουτ αγώνα την Αργεντινή.

Στην «Αρένα Αμαζόνια» του Μανάους η «σεμνή τελετή» κράτησε 31 λεπτά. Στο διάστημα αυτό η Ελβετία πέτυχε δύο γκολ και διαχειρίστηκε όπως έπρεπε το παιχνίδι στη συνέχεια, φτάνοντας με άνεση στο στόχο της.

Η ομάδα του Χίτσφελντ «άνοιξε το σκορ στο 6’ με το τέρμα του Σακίρι. Ο επιθετικός της Μπάγερν διπλασίασε τα τέρματα του και της ομάδας του στο 31’, μετά από ασίστ του Ντρμιτς.

Στο δεύτερο μέρος η Ονδούρα προσπάθησε να μειώσει για να ξαναμπεί στο παιχνίδι, έφτασε δύο φορές κοντά στο γκολ στα πρώτα 20 λεπτά με τον Παλάσιος, αλλά δεν τα κατάφερε.

Οι Ελβετοί στην πρώτη τους επιθετική προσπάθεια στην επανάληψη πέτυχαν το 3-0 πάλι με το Σακίρι, ο οποίος έγινε ο πρώτος παίκτης στο 20ο παγκόσμιο κύπελλο που πετυχαίνει χατ τρικ.

Διαβάστε ακόμα…

Λάλας προς Μπάλακ: “Γίνε λίγο πιο… Έλληνας”! (VIDEO)

Μουντιάλ 2014: Απίστευτος ξυλοδαρμός Αλγερινού οπαδού από Αστυνομικό (VIDEO)

Σε απολογία ο Σουάρες – Απειλείται ακόμα και με διετή αποκλεισμό!

Μουντιάλ 2014: Σουάρες γιατί έχεις τόσο μεγάλα δόντια; Όλα τα δαγκώματα του Ουρουγουανού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε