Site icon NewsIT

Mπέριλ ΜακΚίσικ: «Ο Παναθηναϊκός δεν είναι δύσκολος αντίπαλος – Θα κάνω τατουάζ με τον Ολυμπιακό αν κατακτήσει τη Euroleague»

12.10.2023 | 20:45
Mπέριλ ΜακΚίσικ: «Ο Παναθηναϊκός δεν είναι δύσκολος αντίπαλος – Θα κάνω τατουάζ με τον Ολυμπιακό αν κατακτήσει τη Euroleague»

BASKET LEAGUE 2022-2023 / ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Η σύζυγος του Σακίλ ΜακΚίσικ, Μπέριλ αποτελεί πλέον μία από τις πιο αναγνωρίσιμες οπαδούς του Ολυμπιακού και βρίσκεται σταθερά στην κερκίδα του ΣΕΦ, κερδίζοντας συχνά τα “φώτα”.

Η ίδια η Μπέριλ ΜακΚίσικ έδωσε έτσι συνέντευξη σε εκπομπή του OPEN και μίλησε για τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, αλλά και το ενδεχόμενο να βρεθεί σε κάποιο ελληνικό ριάλιτι, όπως το Survivor.

Οι δηλώσεις της Μπέριλ ΜακΚίσικ

Για το αν πήγε στο ΟΑΚΑ στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό: «Υπήρξαν πολλές αντιδράσεις σε αυτήν την ανάρτηση, αλλά για την ακρίβεια δεν μου επιτρέπεται να πάω στο ΟΑΚΑ για λόγους ασφάλειας. Θέλω να πάω αλλά δεν ξέρω πως θα καταλήξει αν πήγαινα. Σκέφτομαι μήπως το δοκιμάσω την επόμενη φορά λόγω των αντιδράσεων που υπήρξαν από τους φίλους του Παναθηναϊκού. Θα δούμε την επόμενη φόρα αν πάω η όχι».

Για την αγάπη που δέχεται από τους Έλληνες: «Μπορώ να πω πως είναι οικογένεια, όσο με αγαπάνε άλλο τόσο τους αγαπώ και εγώ. Είμαι πολύ χαρούμενη που νιώθω έτσι σε μια ξένη χώρα. Πάρα το γεγονός πως οι παππούδες μου είναι από την Θεσσαλονίκη, νιώθω όντως ότι είμαι σπίτι. Μου αρέσει πολύ εδώ και δεν νιώθω πως πρέπει να πάω στην Τουρκία για να νιώσω σπίτι. Αυτό σημαίνει οικογένεια για εμένα».

Για το σχόλια που δέχεται στα social media: «Απλά γελάω. Όταν σχολιάζουν, ανεξάρτητα από το τι σχολιάζουν παίρνει έκταση γιατί το βλέπει κόσμος. Και εγώ απλά λέω ευχαριστώ και γελάω βλέποντας τα. Δεν νιώθω κάπως συγκεκριμένα. Δεν πειράζει καταλαβαίνω. Κάποιες φορές λένε τρελά πράγματα και εγώ είμαι πολύ κοντά στο να απαντήσω. Θα στείλω μήνυμα στον Σακ λέγοντας του «είναι εντάξει αν το πω αυτό» και θα πει «οκ κρατά το για τον εαυτό σου, γελάμε μαζί με αυτό, δεν χρειάζεται να το αναρτήσεις».

Για το αν εμψυχώνει το Σακίλ πριν τα ματς: «Του λέω μπορείς να τους σκοτώσεις, αν μπορώ να το πω έτσι. Συνήθως προσπαθώ να μην του μιλάω πολύ πριν τα παιχνίδια. Αν γίνει κάτι στο ματς δεν θέλω να μου πει «με άγχωσες» και τα σχετικά. Συνήθως του λέω «ξέρεις τι πρέπει να κανείς, τα λέμε μετά τον αγώνα». Κάπως έτσι»

Για το αν προτιμάει κάρφωμα ή τρίποντο από τον ΜακΚίσικ: «Δύσκολη ερώτηση. Τα καρφώματα είναι ιδιαίτερα. Όταν πηδάει και τον βλέπω να κάνει την κίνηση και να καρφώνει με μανία, αγαπώ αυτή την στιγμή. Όταν χρειάζεται και τον βλέπω να είναι στην περιφέρεια και να σουτάρει για τρεις, αυτό είναι εξίσου πολύ ωραίο για μένα. Δεν ξέρω αν μπορώ να διαλέξω. Τα τρίποντα είναι ωραία, αλλά τα καρφώματα με πορώνουν».

Για τον πιο δύσκολο αντίπαλο, εκτός του Παναθηναϊκού: «Θα πω ένα πράγμα σε αυτό που είπες. Δεν βλέπω τον Παναθηναϊκό ως ένα δύσκολο αντίπαλο. Κάθε χρόνο είναι το ίδιο. Ειδικά φέτος που είναι μια καινούργια ομάδα, δεν τους βλέπω ως δύσκολο αντίπαλο για εμάς που δεν μπορούμε να κερδίσουμε. Με τις άλλες ομάδες ίσως. Αλλά κόντρα σε εμάς δεν βλέπω να κερδίζουν. Ελπίζω να μείνει έτσι. Πρώτα πρέπει να γίνουν ομάδα και μετά να χτυπήσουν τα ματς με τον Ολυμπιακό. Εμείς είμαστε οικογένεια. Είμαστε καιρό μαζί. Υπάρχουν νέοι παίκτες, άλλα όχι τόσοι όσοι στον Παναθηναϊκό. Αυτή ήταν η μικρή μου διόρθωση. Πέρα από τον Παναθηναϊκό θα έλεγα την Ρεάλ Μαδρίτης αν σκεφτεί κανείς όσα έγιναν την περασμένη σεζόν στο Final Four. Ειδικά ένα άτομο που δεν συμπαθώ πλέον. Μόνο αυτό».

Για το αν θα κάνει τατουάζ σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός πάρει την Ευρωλίγκα: «Ναι ισχύει έχω βρει έναν εκπληκτικό καλλιτέχνη και σίγουρα θα κάνω ένα. Ίσως το λογότυπο ή το όνομα της ομάδας κάπου. Θα το κάνω αν κερδίσουμε την Ευρωλίγκα φέτος, ναι 100%».

Για το αν θα πήγαινε στο Survivor: «Μεγάλωσα ως αγοροκόριτσο, πήδαγα από τα τραπέζια, και όταν το βλέπω λέω «γιατί όχι». Φυσικά θέλω να πάω στο Ελληνικό. Ίσως, θα δούμε. Πρέπει να μάθω την γλώσσα. Αν δεν την μάθω θα είναι δύσκολο για μένα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version