Τρίτη, 23 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Μπουγελώθηκε και ο Λεμπρόν! Προκάλεσε τον Ομπάμα (VIDEO)

Μπουγελώθηκε και ο Λεμπρόν! Προκάλεσε τον Ομπάμα (VIDEO)

Η… τρέλα του “Ice Bucket Challenge” συνεχίζεται. O Λεμπρόν Τζέιμς αποδέχθηκε την πρόκληση από τον Κέβιν Ντουράντ και τώρα προκαλεί τον Μπάρακ Ομπάμα!

Το Ice Bucket Challenge ξεκίνησε για φιλανθρωπικό σκοπό, για την συγκέντρωση χρημάτων για το ίδρυμα ALS που επιχειρεί να βρει θεραπεία για την Αμυοτροφική Πλάγια Σκλήρυνση (ALS).

Αυτό που έπρεπε να κάνει κάποιος ήταν να δημοσιεύσει στο διαδίκτυο ένα βίντεο στο οποίο περιλούζει τον εαυτό του με νερό που περιέχει παγάκια και να προκαλέσει κάποιους για να επιχειρήσουν το ίδιο. Όποιος δεν ανταποκριθεί στην πρόκληση μέσα σε 24 ώρες θα πρέπει να δώσει 100 δολάρια. Στην εκστρατεία συμμετέχουν χιλιάδες άνθρωποι και ήδη έχουν συγκεντρωθεί εκατομμύρια δολάρια.

Έτσι, με φόντο την ελληνική σημαία και την Μύκονο -όπου βρίσκεται για διακοπές- ο Λεμπρόν Τζέιμς αποδέχθηκε την πρόκληση του Κέβιν Ντουράντ και μπουγελώθηκε!

Μετά από την δική του αποδοχή, ο Τζέιμς έστειλε πρόσκληση με την σειρά του στον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα. Κάτι ανάλογο έκανε πρόσφατα και η χήρα του Ρόμπερτ Κένεντι, Έθελ, όμως ο Αμερικανός πρόεδρος αρνήθηκε ευγενικά να γίνει μούσκεμα και περιορίστηκε στη δωρεά των 100 δολαρίων (σ.σ. τόσα πληρώνουν όσοι δεν αποδέχονται την πρόκληση) για να στηρίξει την εκστρατεία.
Βέβαια, από τον Αμερικανό πρόεδρο θα περίμενε κανείς κάτι καλύτερο…

Διαβάστε ακόμα…

H πρόκληση του Ζούκερμπεργκ και το μπουγέλωμα του Μπιλ Γκέιτς (VIDEO)

Αποθέωση για Λεμπρόν στην επιστροφή του στο Κλίβελαντ (VIDEO)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε