Site icon NewsIT

NBA: Ο Μπέβερλι δεν άντεξε την τρίποντη «μαχαιριά» του Πολ και τον χτύπησε πισώπλατα

01.07.2021 | 10:13
NBA: Ο Μπέβερλι δεν άντεξε την τρίποντη «μαχαιριά» του Πολ και τον χτύπησε πισώπλατα

Jun 30, 2021; Los Angeles, California, USA; Los Angeles Clippers guard Patrick Beverley (21) stops a scoring attempt against Phoenix Suns center Deandre Ayton (22) during the first half in game six of the Western Conference Finals for the 2021 NBA Playoffs at Staples Center. Mandatory Credit: Gary A. Vasquez-USA TODAY Sports

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού -και νυν των Λος Άντζελες Κλίπερς- Πάτρικ Μπέβερλι δεν πήρε… καλά την ήττα από τους Φοίνιξ Σανς στους τελικούς της Δυτικής Περιφέρειας του ΝΒΑ και επιτέθηκε στον Κρις Πολ χτυπώντας τον εκτός φάσης και πισώπλατα με συνέπεια να αποβληθεί από το ματς.

Ο Κριπ Πολ «σκότωσε» τους Κλίπερς στο Game 6 των τελικών της Δύσης και έδωσε στους Σανς την πρόκριση σε τελικούς ΝΒΑ για πρώτη φορά μετά από 28 χρόνια. Ο αειθαλής 36χρονος γκαρντ πέτυχε 41 πόντους, αλλά παραλίγο να τραυματιστεί, αφού μετά από εύστοχο τρίποντο, που διαμόρφωσε το 119-93, φαίνεται πως κάτι είπε προς τον πάγκο των Κλίπερς και ο Μπέβερλι βλέποντας πως ο αγώνας έχει χαθεί, πήγε από πίσω και έσπρωξε με δύναμη τον Πολ, με τους υπόλοιπους να επεμβαίνουν πριν η κατάσταση ξεφύγει και τον άσο των Κλίπερς να αποβάλλεται.

Tags:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version