Site icon NewsIT

NBA: Παρέμεινε στους Μιλγουόκι Μπακς ο Κρις Μίντλετον – Συνεχίζει στους Ντάλας Μάβερικς ο Κάιρι Ίρβινγκ

01.07.2023 | 10:18
NBA: Παρέμεινε στους Μιλγουόκι Μπακς ο Κρις Μίντλετον – Συνεχίζει στους Ντάλας Μάβερικς ο Κάιρι Ίρβινγκ

Feb 8, 2023; Los Angeles, California, USA; Dallas Mavericks guard Kyrie Irving (2) moves the ball against Los Angeles Clippers guard Terance Mann (14) and forward Kawhi Leonard (2) during the second half at Crypto.com Arena. Mandatory Credit: Gary A. Vasquez-USA TODAY Sports

Η free agency του ΝΒΑ ξεκίνησε, με τους συλλόγους να έχουν ξεκινήσει ήδη τις ανανεώσεις και τις αποδεσμεύσεις στα ρόστερ τους, με αυτές που ξεχωρίζουν μέχρι στιγμής να είναι οι παραμονές των Κρις Μίντλετον και Κάιρι Ίρβινγκ σε Μιλγουόκι Μπακς και Ντάλας Μάβερικς αντίστοιχα. 

Συγκεκριμένα ο Μίντλετον συμφώνησε να παραμείνει στο Μιλγουόκι υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο αξίας 102 εκ. δολαρίων, με τον 32χρονο φόργουορντ να είναι και τη νέα σεζόν συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο. 

Αντίθετα τα «ελάφια» έχασαν τον Τζεβόν Κάρτερ, που μετακόμισε στους Σικάγο Μπουλς (20 εκ. για τρία χρόνια), και τον Τζο Ινγλς που πήρε 22 εκ. για δύο χρόνια από τους Ορλάντο Μάτζικ.

Οι Μπουλς μάλιστα πέραν του deal με τον Κάρτερ, ανανέωσαν και τον Κόμπι Γουάιτ, που πήρε 40 εκατομμύρια για 3 χρόνια.

Στο Ντάλας και τους Μάβερικς θα παραμείνει ο Κάιρι Ίρβινγκ, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών έναντι 125 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο 31χρονος γκαρντ αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν σε 20 παιχνίδια, έχοντας 27 πόντους, 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ μ.ο.

Στις υπόλοιπες κινήσεις που ξεχωρίζουν ο Ντρέιμοντ Γκριν υπέγραψε για τέσσερα χρόνια και 100 εκατομμύρια στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, ενώ στους Ουίζαρντς επιστρέφει ο Κάιλ Κούζμα, που ανανέωσε για 4 χρόνια και 102 εκ. δολάρια.

Επίσης οι Χιούστον Ρόκετς απέκτησαν τον Φρεντ Βανφλίτ από το Τορόντο για 3 χρόνια και 130 εκατομμύρια δολάρια, σε ένα σπουδαίο ντιλ. Αυτό μάλιστα ήταν και το πρώτο max contract του καλοκαιριού.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version