Site icon NewsIT

NBA: Πρώτη σημαντική ανταλλαγή με Άλεξ Καρούσο και Τζος Γκίντεϊ 

21.06.2024 | 09:44
NBA: Πρώτη σημαντική ανταλλαγή με Άλεξ Καρούσο και Τζος Γκίντεϊ 

Oct 12, 2023; Chicago, Illinois, USA; Chicago Bulls guard Alex Caruso (6) celebrates his three point basket with guard Coby White (0) against the Denver Nuggets during the second half at United Center. Mandatory Credit: David Banks-USA TODAY Sports

Το πρωτάθλημα στο NBA ολοκληρώθηκε με πρωταθλητές τους Μπόστον Σέλτικς και ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός των ομάδων για τη νέα σεζόν, με την πρώτη σημαντική ανταλλαγή να έρχεται με Άλεξ Καρούσο αντί Τζος Γκίντεϊ σε Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και Σικάγο Μπουλς αντίστοιχα.

Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ τερμάτισαν στην πρώτη θέση της Δύσης την περασμένη σεζόν, αλλά απογοήτευσαν στα πλέι οφ του NBA και αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μία σπουδαία κίνηση, με την απόκτηση του πρώην πρωταθλητή με τους Λος Άντζελες Λέικερς, Άλεξ Καρούσο.

Ο Αμερικανός γκαρντ είχε συνδεθεί αρκετά και με τους Μιλγουόκι Μπακς, αλλά οι Σικάγο Μπουλς επέλεξαν ως αντάλλαγμα έναν ταλαντούχο αθλητή, όπως ο Γκίντεϊ, ο οποίος είχε βρεθεί όμως πρόσφατα στο “στόχαστρο” για την εξωγηπεδική του ζωή.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version