Site icon NewsIT

NBA: Σε ρηχά νερά ο Μπρόνι Τζέιμς στο ντεμπούτο του με τους Λέικερς στο Summer League

07.07.2024 | 12:06
NBA: Σε ρηχά νερά ο Μπρόνι Τζέιμς στο ντεμπούτο του με τους Λέικερς στο Summer League

Jul 6, 2024; San Francisco, CA, USA; Los Angeles Lakers guard Bronny James Jr. (9) reacts after being called for a foul against the Sacramento Kings during the second quarter at Chase Center. Mandatory Credit: Kelley L Cox-USA TODAY Sports

Ο Μπρόνι Τζέιμς έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τους Λος Άντζελες Λέικερς, με το γιο του Λεμπρόν Τζέιμς να σημειώνει μόλις τέσσερεις πόντους στην ήττα των «λιμανανθρώπων» από τους Σακραμέντο Κινγκς για το Summer League.

Ο Μπρόνι Τζέιμς αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα των Λος Άντζελες Λέικερς, με τον γιο του Λεμπρόν Τζέιμς να παίρνει λεπτά συμμετοχής στο Summer League, στην ήττα της ομάδας του με 108-94 από τους Σακραμέντο Κινγκς.

Ο 19χρονος μπασκετμπολίστας, που επιλέχθηκε στην 55η θέση του ντραφτ από τους Λέικερς αγωνίστηκε σε κάτι παραπάνω από 21 λεπτά, έχοντας 4 πόντους (2 στα 9 σουτ), 2 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Ο Μπρόνι Τζέιμς ξεκίνησε στην βασική πεντάδα των «λιμανανθρώπων» έχοντας -15 στο σύστημα +/- αξιολόγησης, με τον ίδιο να έχει ένα αρκετά μέτριο ντεμπούτο αν και σε ανεπίσημο επίπεδο.

Bronny James 4 pts 2 rebs 2 asts vs Kings 2024 Summer League

Ο πρώην παίκτης του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνια (USC) θα σχηματίσει με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς το πρώτο δίδυμο πατέρα-γιου στην ιστορία του ΝΒΑ, όταν θα ξεκινήσει η regular season.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version