Κυριακή, 13 Οκτ.
23oC Αθήνα

Nations League: Νίκη κορυφής για Ισπανία, έκανε το 3/3 η Πορτογαλία με πέρασμα από την Πολωνία

Nations League: Νίκη κορυφής για Ισπανία, έκανε το 3/3 η Πορτογαλία με πέρασμα από την Πολωνία
Reuters

Η Ισπανία νίκησε με 1-0 την Δανία στη Μούρθια και την προσπέρασε στη βαθμολογία του 4ου γκρουπ της πρώτης κατηγορίας του Nations League, ανεβαίνοντας στην κορυφή. Ακάθεκτη με 3/3 η Πορτογαλία στον πρώτο όμιλο της κατηγορίας, που πέρασε με 3-1 από την Πολωνία. Τα αποτελέσματα της βραδιάς για την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Η Ισπανία τα βρήκε… σκούρα κόντρα στην Δανία. Μετά από ένα ματς ισορροπημένο και με λίγες φάσεις, η “ρόχα” κατάφερε να φτάσει στην εντός έδρας νίκη (1-0), με το γκολ του Θουμπιμέντι στο 79′.

Με τη νίκη αυτή, η Ισπανία προσπέρασε τη Δανία και ανέβηκε στην κορυφή του 4ου γκρουπ της πρώτης κατηγορίας του Nations League (+1).

Πλέον, η Δανία νιώθει την “ανάσα” της Σερβίας, που νίκησε την ουραγό Ελβετία με 2-0 και την πλησίασε τους Σκανδιναβούς στο -2.

Το Πολωνία – Πορτογαλία από το πρώτο όμιλο της πρώτης κατηγορίας ολοκλήρωσε την αγωνιστική στο γκρουπ, αφού προηγήθηκε το Κροατία – Σκωτία (2-1), με τους Ίβηρες να κάνουν το 3/3, επικρατώντας με 3-1

Μετά και από τα αποψινά ματς, η Κροατία έφτασε τους 6 βαθμούς σε τρεις αγωνιστικές και άφησε το -3 την ομάδα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Με ήττα ξεκίνησε η θητεία του Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο της Κύπρου, η οποία ηττήθηκε 3-0 από τη Ρουμανία στη Λάρνακα, σε ματς για τον δεύτερο όμιλο της League C. Το 3/3 έκαναν οι φιλοξενούμενοι (πρωτοπόροι του ομίλου), δίνοντας στους γηπεδούχους τη δεύτερη σερί τους ήττα (τρίτοι με 3 βαθμούς).

Τα αποτελέσματα της βραδιάς στο Nations League:

Κροατία – Σκωτία 2-1

(36′ Ματάνοβιτς, 70′ Κράμαριτς / 32′ Κρίστι)

Πολωνία – Πορτογαλία 1-3

(76′ Ζιελίνσκι / 26′ Σίλβα, 37′ Ρονάλντο, 88′ Μπέντναρεκ αυτ.)

Σερβία – Ελβετία 2-0

(45+1′ Ελβέντι αυτ., 61′ Μίτροβιτς)

Ισπανία – Δανία 1-0

(79′ Θουμπιμέντι)

Λιθουανία – Κόσοβο 1-2

(84′ Γκολούμπιτσκας / 20′ Ζέγκροβα, 65′ Κρασνίκι)

Κύπρος – Ρουμανία 0-3

(16′ Μαν, 25′ Μαρίν, 36′ Ντραγκούσιν)

Βουλγαρία – Λουξεμβούργο 0-0

Λευκορωσία – Βόρεια Ιρλανδία 0-0

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις