Αθλητικά

Nations League: «Τρελό» ματς στο Γιβραλτάρ – Λιχτενστάιν με δύο γκολ μετά το 96′

Το πιο… αντιτουριστικό παιχνίδι της αγωνιστικής στο Nations League, ήταν τελικά το καλύτερο, αφού το Γιβραλτάρ αναδείχθηκε ισόπαλο 2-2 με το Λιχτενστάιν, σε ένα ματς με συγκλονιστική εξέλιξη.

Γιβραλτάρ και Λιχτενστάιν αγωνίστηκαν για τη δεύτερη αγωνιστική στον πρώτο όμιλο της League D του Nations League και οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές στο ματς, έχοντας και χαμένο πέναλτι, αλλά έμειναν τελικά στην ισοπαλία, δεχόμενοι το δεύτερο γκολ στο 14ο λεπτό (!) των καθυστερήσεων.

Το Γιβραλτάρ είχε πετύχει με τη σειρά του το 2-1 στο 90+7′, αλλά στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, το οποίο εκτελέστηκε στο 90+14′, για να διαμορφωθεί με αυτόν τον απίθανο τρόπο, το τελικό 2-2.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα