Δευτέρα, 9 Σεπτ.
29oC Αθήνα

Novibet και 4WiseMonkeys πανηγυρίζουν με νέα επικοινωνία

Novibet και 4WiseMonkeys πανηγυρίζουν με νέα επικοινωνία

Με νέα 360 επικοινωνία, με πανηγυρική διάθεση και άρωμα εξέδρας που μιλάει στην καρδιά των φιλάθλων ξεκινάει η νέα σεζόν στην Νοvibet.

Η χαρά του παιχνιδιού μεταφράζεται σε πανηγυρισμό. Όταν η ομάδα μας κερδίζει, όταν μπαίνει ένα ωραίο γκολ ή όταν βλέπουμε μία τρομερή φάση, η φυσική μας αντίδραση είναι ο πανηγυρισμός. Με τα νέα features που φέρνει η Novibet το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό και οι παίχτες έχουν ακόμα περισσότερες αφορμές για να πανηγυρίσουν. Όσο περισσότερο πανηγυρίζει κάποιος, όμως, τόσο περισσότερες είναι και οι πιθανότητες να «πάθει Νοvibet». Έτσι και στη νέα επικοινωνία της Novibet οι φίλαθλοι της κερκίδας είναι βραχνιασμένοι  όχι  πανηγυρίζοντας για τα γκολ της ομάδας τους, αλλά για τα νέα features της Novibet!

Η ταινία διαδραματίζεται σε ένα εντυπωσιακό και γεμάτο γήπεδο, όπου ένας αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο οργανωτής της κερκίδας στην προσπάθειά του να εμψυχώσει τους οπαδούς, διαπιστώνει με έκπληξη πως όλοι «έπαθαν Novibet» από τους πανηγυρισμούς για τα νέα της features. Αυτό, βέβαια, δεν τους αποθαρρύνει από το να πανηγυρίζουν, ακόμα και…άφωνοι.

Την καμπάνια υλοποίησε η 4WiseMonkeys, την παραγωγή ανέλαβε η Top Cut με σκηνοθέτη τον Γρηγόρη Ρέντη, ενώ την επιμέλεια του ήχου υπογράφει η Βounce.

Δες ολόκληρη την καμπάνια εδώ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις