Πέμπτη, 18 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Noviverse: To σύμπαν της Novibet σε τροχιά επιτυχίας

Noviverse: To σύμπαν της Novibet σε τροχιά επιτυχίας

Η Novibet ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα το 2010 και σύντομα εξελίχθηκε σε έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους υπηρεσιών διαδικτυακής ψυχαγωγίας παγκοσμίως. Η καινοτομία αποτελεί στρατηγικό πυλώνα της εταιρείας, καθώς είναι μια έννοια απόλυτα συνδεδεμένη με την ταυτότητα και τους ανθρώπους της. Αξίζει να σημειωθεί, ότι φέτος απέσπασε το βραβείο καινοτομίας για την Πλατφόρμα Αθλητικού Στοιχήματος Διεθνώς, στα EGR Marketing & Innovation Awards 2023, που πραγματοποιήθηκαν στις 8 Ιουνίου στο Λονδίνο, έναν από τους πιο αναγνωρισμένους θεσμούς στο κλάδο της διαδικτυακής ψυχαγωγίας.

GenY & Great Place Το Work: Δημιουργώντας ένα περιβάλλον επιτυχίας

Σε ένα κόσμο που συνεχώς εξελίσσεται και παρατηρούνται ριζικές αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον, οι εταιρείες καλούνται να προσαρμόζονται στις ανάγκες της νέας γενιάς. Ειδικότερα η GenY έχει ως προτεραιότητα να εργάζεται σε ένα περιβάλλον υψηλής τεχνολογικής υποδομής, που εκτός από την ανοδική του πορεία θα αφήνει και ένα κοινωνικό αποτύπωμα στο χώρο που δραστηριοποιείται. Η Νοvibet, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες αυτές της νέας εποχής, παρέχει τη διασφάλιση για συνεχή εξέλιξη και ίσες ευκαιρίες, άλλωστε σταθερά λαμβάνει την πιστοποίηση ως «Great Place To Work», επιβεβαιώνοντας ότι παρέχει το πιο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον. Παράλληλα, η Novibet αποτελεί και ένα «Fun place to work» όταν στο πλαίσιο των εσωτερικών δράσεων της εταιρείας πραγματοποιεί πολλές ενέργειες για τους εργαζομένους της, κάθε μήνα!

Noviverse: Oι αξίες μας, θεμέλιο για την επιτυχία

H Novibet φέτος τον Απρίλιο επεκτάθηκε σε νέα γραφεία, διαθέτοντας πλέον τρία hubs στην Ελλάδα και ένα στη Μάλτα, ενώ αναπτύσσεται και σε νέες αγορές. Άλλωστε, οι αξίες της για καινοτομία, συνεργασία, συν-δημιουργία, συνθέτουν ολόκληρο το σύμπαν της Novibet, το Noviverse.

Αυτές οι αξίες την καθιστούν πόλο έλξης για τους νέους επαγγελματίες, με το μέσο όρο ηλικίας των εργαζομένων της Novibet να ορίζεται στα 32 έτη. Παράλληλα στο ευρύτερο πλαίσιο στρατηγικής ανάπτυξης των ανθρώπων της, η εταιρεία προσφέρει εκτός από ευκαιρίες καριέρας και ένα δομημένο πρόγραμμα εσωτερικών μετακινήσεων. Αποτέλεσμα της στρατηγικής αυτής ανάπτυξης είναι ότι τα 2,5 τελευταία χρόνια, έχει αναγνωρίσει και επιβραβεύσει το ταλέντο και την αφοσίωση των ανθρώπων της, με πάνω από 100 εσωτερικές μετακινήσεις και προαγωγές στελεχών και με το 45% αυτών να πραγματοποιούνται ήδη μέσα στο 2023.

Giant Heart by Novibet: Ένα σύμπαν προσφοράς

Οι πιο σημαντικοί αγώνες, είναι αυτοί που βασίζονται στις αξίες της κοινωνικής προσφοράς και της δεύτερης ευκαιρίας και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι άνθρωποι της Novibet. Mε πρεσβευτές τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και πρόσφατα τον Κώστα Τσιμίκα, αλλά και τον κορυφαίο διεθνή ποδοσφαιριστή Arturo Vidal, η «Συμμαχία Αγάπης Giant Heart» από το 2021 έχει στόχο να βελτιωθούν έμπρακτα οι ζωές πολλών συνανθρώπων μας. Το Giant Heart στα δύο χρόνια της λειτουργίας του, έχει ξεχωρίσει γιατί υλοποιεί μια σειρά δράσεων με επίκεντρο την προώθηση του αθλητισμού στη νέα γενιά και την ενίσχυση φορέων και οργανισμών. Συγκεκριμένα έχει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα ανακαίνισης αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλη την Ελλάδα όπου προχώρησε στη λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση συνολικά 10 γηπέδων (σε Αμπελόκηπους, Πετράλωνα, Μοσχάτο, Ηράκλειο Αττικής, Εύβοια, Κάλυμνο), ενώ στο προσεχές μέλλον θα ενταχθούν στο πρόγραμμα άλλοι 3 διευκολύνοντας όλο και περισσότερους συνανθρώπους μας, να έχουν πρόσβαση σε ποιοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις. Επιπλέον θέτοντας ως προτεραιότητα την υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων με έμφαση στα παιδιά, το πρόγραμμα Giant Heart έχει προσφέρει σημαντική βοήθεια σε οργανισμούς και φορείς με αναγνωρισμένο κοινωνικό έργο, όπως το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», την πρωτοβουλία “UniquAll” για την εξέλιξη παιδιών στο φάσμα του αυτισμού μέσω του αθλητισμού με το Αθλητικό Όμιλο “ΚΑΛΛΙΣΤΟΣ” και την εκπλήρωση ευχών παιδιών με σοβαρές ασθένειες μέσω του οργανισμού Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή) Ελλάδος. Άλλωστε το ταξίδι της κοινωνικής προσφοράς δεν σταματά ποτέ, για αυτό το Giant Heart στις αρχές Ιούνιου υποστήριξε και το «Άσυλο του παιδιού» με την δωρεά ειδών ένδυσης από το brand «KT21» του Κώστα Τσιμίκα για 358 παιδιά.

Επόμενα βήματα: Με το βλέμμα στο μέλλον

Με το βλέμμα στο μέλλον, η Novibet εξελίσσεται συνεχώς, διατηρώντας τις αξίες της, επενδύοντας ενεργά σε προγράμματα κατάρτισης και ανάπτυξης, καλλιεργώντας μια κουλτούρα μάθησης και να αναπτύσσοντας νέες τεχνολογίες.

Εάν σε ενδιαφέρει να ακολουθήσεις αυτή την επαγγελματική τροχιά με προορισμό την επιτυχία, μπορείς να βρεις περισσότερες λεπτομέρειες για τις ευκαιρίες απασχόλησης που προσφέρει η Novibet εδώ.

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις