Τετάρτη, 16 Οκτ.
26oC Αθήνα

O Oλυμπιακός απάντησε αρνητικά σε πρόταση για τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ

O Oλυμπιακός απάντησε αρνητικά σε πρόταση για τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ

Ο Ολυμπιακός δέχτηκε κρούση από σύλλογο της Τουρκίας για τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, ωστόσο οι Πειραιώτες απάντησαν αρνητικά όπως μεταδίδουν τούρκικα ρεπορτάζ.

Ο Ολυμπιακός το περασμένο καλοκαίρι είχε αποκτήσει τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, με τον Δανό εξτρέμ να αγωνίζεται σε μόλις επτά παιχνίδια με τα «ερυθρόλευκα» προτού παραχωρηθεί δανεικός στην Σταντάρ Λιέγης. 

Στον σύλλογο του Βελγίου ο 28χρονος ποδοσφαιριστής είχε μια άκρως αξιόλογη παρουσίας, σκοράροντας 10 γκολ και μοιράζοντας δυο ασίστ σε 28 παιχνίδια.

Ο ίδιος αναμένεται να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, ωστόσο το αν θα παραμείνει ή όχι στον σύλλογο θα εξαρτηθεί από τον καινούργιο προπονητή του συλλόγου, κάτι που έχει κινήσει το ενδιαφέρον από αρκετές Ευρωπαϊκές ομάδες, με ορισμένες εξ αυτών να έχουν ασκήσει ήδη κρούση προς την πλευρά του Ολυμπιακού. 

Ωστόσο η απάντηση από τους Πειραιώτες είναι αρνητική, όπως αναφέρουν ρεπορτάζ από την Τουρκία. Για την ιστορία ο σύλλογος που είχε ενδιαφερθεί για τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ ήταν η Τράμπζονσπορ, η οποία γενικότερα έχει μια τάση στην αγορά της Ελλάδας, αφού στην ομάδα από την Τραπεζούντα αγωνίζονται οι Τάσος Μπακασέτας, Μανώλης Σιώπης και Δημήτρης Κουρμπέλης.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις