Site icon NewsIT

O Αντονί Μαρσιάλ της ΑΕΚ επισκέφτηκε την Κύπρο

13.10.2024 | 11:45
O Αντονί Μαρσιάλ της ΑΕΚ επισκέφτηκε την Κύπρο

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΟΝΙ ΜΑΡΣΙΑΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Αντονί Μαρσιάλ θέλησε να απολαύσει το ρεπό που έχουν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, με τον Γάλλο επιθετικό να επισκέπτεται την Κύπρο, μην πιάνοντας απαρατήρητος. 

Στιγμές χαλάρωσης στην Κύπρο πριν την επιστροφή στις προπονήσεις για τον Αντονί Μαρσιάλ. Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε την άδεια που έχουν λόγω των Εθνικών ομάδων οι «κιτρινόμαυρων» κάνοντας ένα ταξίδι στην Κύπρο με σκοπό να γεμίσει τις μπαταρίες του και να ετοιμαστεί για τη συνέχεια.

Ο Γάλλος επιθετικός ο οποίος αποτελεί ένα από τα σπουδαιότερα ονόματα που ήρθαν στη χώρα μας το φετινό καλοκαίρι, τις τελευταίες ημέρες έχει μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, κάτι που σημαίνει πως πολύ σύντομα θα κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Μάλιστα η παρουσία ενός τόσο γνωστού ποδοσφαιριστή, με μεγάλη θητεία στο πρωτάθλημα της Premier League και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητη.

Ο υπεύθυνος σκάουτινγκ της Ομόνοιας Αραδίππου, Σάββας Σάββα θέλησε να φωτογραφηθεί με τον άσο της ΑΕΚ, δείχνοντας αρκετά χαρούμενος.

Μάλιστα στη σχετική φωτογραφία που ανέβασε έγραψε την λέξη Welcome (σ.σ Καλως ήρθες) κάνοντας tag τον ποδοσφαιριστή και την ΑΕΚ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version