Αθλητικά

Ο εισαγγελέας καλεί ως ύποπτους 25 προέδρους για τα “στημένα”!

Η υπόθεση με τα στημένα ματς που ερευνά η UEFA έχει μπει σε κρίσιμη καμπή αφού σύμφωνα με πληροφορίες η εισαγγελία οικονομικού εγκλήματος αναμένεται να καλέσει 25 προέδρους ομάδων, 7 εκ των οποίων από τη Σούπερ Λίγκα ως ύποπτους.

Όπως αποκάλυψε η “Δίκη” του του Blue Sky 25 πρόεδροι ομάδων θα κληθούν εντός του Ιουνίου από την Εισαγγελία οικονομικού εγκλήματος, προκειμένου να καταθέσουν ως ύποπτοι.

Τα αδικήματα που θα εξεταστούν είναι τρία: Στοιχηματική απάτη, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Εκτός από τους 7 προέδρους της Σούπερ Λίγκας αναμένεται να κληθούν 12 της Β’ Εθνικής, 2 της Γ’ Εθνικής και 4 της Δ’ Εθνικής.

Αθλητικά

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Χάρης Δούκας για Βοτανικό: Ξεκινάει η θεμελίωση του γηπέδου του Παναθηναϊκού – Από τις κερκίδες θα φαίνεται η Ακρόπολη
Ο Χάρης Δούκας αναφέρθηκε στην πρόοδο της Διπλής Ανάπλασης, ενώ αποκάλυψε πως από τις κερκίδες του γηπέδου του Παναθηναϊκού θα φαίνεται και η Ακρόπολη
Χάρης Δούκας για Βοτανικό: Ξεκινάει η θεμελίωση του γηπέδου του Παναθηναϊκού – Από τις κερκίδες θα φαίνεται η Ακρόπολη