Site icon NewsIT

O Φώτης Ιωαννίδης μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση του με την Ελένη Βουλγαράκη: «Περνάω καλά, αυτό έχει σημασία»

06.09.2024 | 12:27
O Φώτης Ιωαννίδης μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση του με την Ελένη Βουλγαράκη: «Περνάω καλά, αυτό έχει σημασία»

Ο Φώτης Ιωαννίδης μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση του με την Ελένη Βουλγαράκη.

Ο Φώτης Ιωαννίδης ήταν καλεσμένος της Λίλας Κουντουριώτη στην στην εκπομπή «Game Time» του ΟΠΑΠ στο Youtube.

O διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού μίλησε για την επιστροφή του στη δράση μετά τον τραυματισμό του, ενώ σχολίασε για πρώτη φορά τη σχέση του με την Ελένη Βουλγαράκη.

«Προήλθα από έναν τραυματισμό το καλοκαίρι με την Εθνική, είχα μια δύσκολη περίοδο. Το άφησα πίσω μου και αρχίζω να βρίσκω τα πατήματά μου και ελπίζω στα επόμενα παιχνίδια να επιστρέψω ακόμα καλύτερος», δήλωσε αρχικά ο Φώτης Ιωαννίδης.

Για το αν διαβάζει όσα γράφονται στα social media για τον ίδιο, ο Φώτης Ιωαννίδης απάντησε: «Δεν διαβάζω αυτά που γράφονται για εμένα στα social media, μόνο όταν μου στέλνουν οι φίλοι μου. Γενικά δεν μπαίνω στο google, δεν ψάχνω, δεν βλέπω. Είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να ελέγξω, οπότε δεν θα ασχοληθώ κιόλας».

Πρεμιέρα για το ΟΠΑΠ Game Τime με super καλεσμένο τον Φώτη Ιωαννίδη

Σε ερώτηση για την προσωπική του ζωή, ο Φώτης Ιωαννίδης τόνισε: «Έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου ο έρωτας. Έχω μια ευημερία, μια ηρεμία και περνάω καλά. Αυτό έχει σημασία νομίζω».

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής δεν θέλησε να πει κάτι παραπάνω για τη σχέση του με την Ελένη Βουλγαράκη, με τον ηγέτη του Παναθηναϊκού να κρατάει όσο είναι δυνατόν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version