Site icon NewsIT

O Κάρλος Αλκαράθ αποκλείστηκε από το US Open

30.08.2024 | 10:11
O Κάρλος Αλκαράθ αποκλείστηκε από το US Open

Aug 29, 2024; Flushing, NY, USA; Carlos Alcaraz (ESP) serves against Botic van De Zandschlup (NED)(not pictured) in a men's singles match on day four of the 2024 U.S. Open tennis tournament at Billie Jean King National Tennis Center. Mandatory Credit: Geoff Burke-USA TODAY Sports

O Kάρλος Αλκαράθ έπεσε «θύμα» έκπληξης στο US Open, με τον Ισπανό να χάνει 3-0 σετ από τον Μπότιτς Φαν Ντε Ζάντσουλπ και έμεινε εκτός διοργάνωσης.

Ο Κάρλος Αλκαράθ, νικητής του τουρνουά το US Open το 2022, δεν τα κατάφερε απέναντι στον Ολλανδό Μπότιτς Φαν Ντε Ζάντσουλπ (Νο 74 στον κόσμο) γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 (6-1, 7-5, 6-4 στα game) για τον 2ο γύρο του τουρνουά. Μπροστά σε περίπου 24.000 θεατές, ο Ισπανός (Νο 3 στον κόσμο) δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, με αποτέλεσμα να γνωρίσει ένα αποκλεισμό κόντρα σε όλα τα προγνωστικά.

«Έπαιξε πολύ καλά. Περίμενα να μου… δώσει περισσότερους ελεύθερους πόντους. Με ενόχλησε. Δεν ήξερα πώς να αυξήσω το επίπεδό μου. Έμεινα στο ίδιο επίπεδο σε όλο τον αγώνα, δεν ήταν αρκετό για να κερδίσω ή να μου δώσει την ευκαιρία να επιστρέψω», σχολίασε ο 21χρονος Αλκαράθ λίγο μετά το τέλος του αγώνα.

Αντίθετα, ο Ιταλός επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης, Γιανίκ Σίνερ, χρειάσθηκε μόλις μία ώρα και 39 λεπτά για να νικήσει τον Αμερικανό, Αλεξ Μίτσελσεν. «Τον είχα νικήσει στο Σινσινάτι, οπότε ήξερα τι να περιμένω», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σίνερ, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Αυστραλό, Κρίστοφερ Ο’Κόνελ (Νο 87 στον κόσμο).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version