Site icon NewsIT

O Κριστιάνο Ρονάλντο βραβεύτηκε από την UEFA για τον τίτλο του κορυφαίου σκόρερ όλων των εποχών στο Champions League

29.08.2024 | 19:42
O Κριστιάνο Ρονάλντο βραβεύτηκε από την UEFA για τον τίτλο του κορυφαίου σκόρερ όλων των εποχών στο Champions League

Soccer Football - Champions League - Phase Draw 2024 - Grimaldi Forum, Monaco - August 29, 2024 Cristiano Ronaldo receives the all time top scorer of the Champions League award REUTERS/Manon Cruz

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βραβεύτηκε από την UEFA για τον τίτλο του κορυφαίου σκόρερ όλων των εποχών στο Champions League, πριν από την ιστορική κλήρωση της League Phase της διοργάνωσης στο Μονακό.

Η UEFA βράβευσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο με το βραβείο του κορυφαίου σκόρερ όλων των εποχών στο Champions League. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Αλεξάντερ Τσέφεριν, τίμησε τον Πορτογάλο θρύλο, πριν την κλήρωση της League Phase του νέου Champions League.

“Αγαπούσα να παίζω στο Champions League επειδή το κέρδισα τόσες πολλές φορές”. “Για μένα είναι ευχαρίστηση να βρίσκομαι εδώ. Αυτό το βραβείο σημαίνει πολλά. Το Champions League είναι το υψηλότερο σημείο στο ποδόσφαιρο.

Τα ρεκόρ μιλούν από μόνα τους, αλλά η ευχαρίστηση να παίζεις είναι διαφορετική και για μένα είναι ξεχωριστό, επειδή κερδίζω τόσες πολλές φορές και για τα γκολ που πετυχαίνω. Είναι υπέροχο να βρίσκομαι εδώ. Η ζωή μας είναι αναμνήσεις. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις. Δεν ξέρω (τι θα συμβεί στη συνέχεια), αλλά ας δούμε”, δήλωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σε ερώτηση για τον αγαπημένο του τελικό απάντησε πως: “Είναι δύσκολο να διαλέξω έναν τελικό, αλλά ο πρώτος είναι πάντα ο πιο ξεχωριστός. Θυμάμαι ότι ήταν τόσο ξεχωριστός, αλλά και με τη Ρεάλ Μαδρίτης, επειδή κέρδισα τέσσερις φορές εκεί. Και είχαμε τόσες πολλές ιστορίες”.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει πετύχει 140 γκολ, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Λιονέλ Μέσι με 129. Πίσω τους ακολουθεί ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι με 94 γκολ.

Οι δέκα κορυφαίοι σκόρερ όλων των εποχών στο Champions League:
Κριστιάνο Ρονάλντο 140
Λιονέλ Μέσι 129
Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι 94
Καρίμ Μπενζεμά 90
Ραούλ Γκονζάλεθ 71
Ρουντ Φαν Νίστελροϊ 60
Αντρέι Σεφτσένκο 59
Τόμας Μίλερ 54
Τιερί Ανρί 51
Φίλιπο Ιντζάγκι 50

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version