Κυριακή, 7 Ιουλ.
33oC Αθήνα

O ξάδελφος του Μάριου Ηλιόπουλου προανήγγειλε Στρακόσια και Κοϊτά στην ΑΕΚ

O ξάδελφος του Μάριου Ηλιόπουλου προανήγγειλε Στρακόσια και Κοϊτά στην ΑΕΚ

Ο ξάδελφος του Μάριου Ηλιόπουλου Αντώνης, μέσα προανήγγειλε τις μεταγραφές του Θωμά Στρακόσια και Αμπουμπακαρί Κοϊτά στην ΑΕΚ μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook.

Προ των πυλών της ΑΕΚ βρίσκονται οι Θωμάς Στρακόσια και Αμπουμπακαρί Κοϊτά, όπως άφησε να εννοηθεί ο Αντώνης Ηλιόπουλος, ξάδελφος του Μάριου Ηλιόπουλου, ιδιοκτήτη της Ένωσης.

Οι δυο ποδοσφαιριστές οι οποίοι βρίσκονται πολύ κοντά στους «κιτρινόμαυρους» φαίνεται πως έχουν ήδη κλείσει στον σύλλογο και απομένουν οι ανακοινώσεις για να ανακοινωθούν επίσημα από τον σύλλογο.

Ο Αντώνης Ηλιόπουλος ο οποίος έχει αναλάβει επικεφαλής των ακαδημιών της ΑΕΚ, θέλησε με αυτό τον τρόπο να «ζεστάνει» τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι με περιμένουν με ανυπομονησία τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Παράλληλα στην δημοσίευση υπάρχουν και τα πρόσωπα των Αλμπέρτο Μπρινιόλι ο οποίος ήδη έχει υπογράψει στην ΑΕΚ και Ρομπέρτο Περέιρα, ο οποίος τα προσεχή 24ωρα θα γίνει παίκτης των «κιτρινόμαυρων».

Μάλιστα στην συγκεκριμένη ανάρτηση βρίσκεται σε περίοπτη θέση και το «Levantate Matias» ατάκα που χρησιμοποίησε ο νέος διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ στην συνέντευξη Τύπου προς του εκπροσώπους της ομάδας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις